gratis adverteren op doedate.nl

Start-end bv

Datingsite doedate.nl gaat iedereen gratis advertentieruimte op haar website aanbieden. De enige voorwaarde is dat de adverteerder doedaters een werkelijk voordeel biedt.

Doedate.nl is een datingsite, waarbij leuke dingen doen met leuke mensen centraal staat. Gebruikers kunnen eenvoudig in contact komen met anderen met dezelfde interesses, denk daarbij aan filmliefhebbers, sportmaatjes, danspartners of gewoon leuke vriendinnen om op stap te gaan. Doedate.nl is dan ook zeker niet alleen voor singles!

Vanaf heden mag iedereen gratis kortingsbonnen plaatsen, goedkope (proef)abonnementen aanbieden of andere interessante aanbiedingen doen op doedate.nl. De actieperiode loopt tot eind januari 2007. Doedate.nl hoopt hiermee vooral aanbieders van activiteiten, workshops, voorstellingen, evenementen, uitgaansgelegenheden, sportfaciliteiten en uitgevers van tijdschriften te interesseren.

'Wij hopen op deze manier snel invulling te geven aan de voordelen, die doedaters via onze site kunnen krijgen. Als doedaters afspreken om een keer met elkaar te gaan squashen, is het natuurlijk geweldig wanneer zij via de site direct korting krijgen. En voor de squashbaan ideaal om nieuwe klanten te werven.', aldus Marjolein Koning, hoofdredactrice en oprichtster van Doedate.nl.

Doedaters zijn heel actief en ondernemend, veelal hoger opgeleid, in de leeftijd 30-49 jaar, die meer dan gemiddeld te besteden hebben. De vele ideeën, oproepen, tips en handige uitagenda op de website voorzien deze bezoeker altijd van up-to-date informatie. Naast de gratis voordeelitems biedt doedate ook andere interessante advertentiemogelijkheden met hoge introductiekortingen aan. 'Als startende, maar veelbelovende site, proberen wij gewoon snel adverteerders te enthousiasmeren voor onze site.', licht Marjolein Koning toe. Zonder grote reclamecampagnes heeft Doedate al bijna 1000 actieve leden en 6000 unieke bezoekers per maand.


---
Over Doedate:
Doedate wil internetdaten toegankelijk te maken voor iedereen. Gewoon omdat het leuk is om via internet anderen te leren kennen die dezelfde interesses hebben.

Voor meer informatie of interviews kunt u contact opnemen met: Doedate
Marjolein Koning
pers@doedate.nl
Postbus 94450, 1090 GL Amsterdam
Tel. +31 (0)20 42 32 209 / Fax. +31 (0)20 42 32 210