Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FNV BONDGENOTEN GEEFT GRATIS ADVIES VIA CHAT

Amsterdam, 8 november 2006 --- FNV Bondgenoten geeft deze week persoonlijk advies via chat op internet. Tijdens deze adviesweek kan iedereen ervaren hoe het is om lid te zijn van de bond en te allen tijde persoonlijk advies te kunnen inwinnen op gebied van werk en inkomen. De adviseurs zijn met één druk op de knop te bereiken via chat op laatjegoedadviseren.nl. Chatsoftwareontwikkelaar LiveCom levert de techniek die dit mogelijk maakt.

FNV Bondgenoten heeft de periode van 25 oktober tot 11 november uitgeroepen tot adviesweek om onder de aandacht te brengen wat de bond voor werknemers kan betekenen op gebied van loon, werktijden & rooster, vakantie & verlof, reiskosten, CAO, ontslag, ziekte & reïntegratie, functioneringsgesprekken, loopbaanadvies, juridische hulp en rechtsbijstandverzekering. Tijdens deze periode is het tevens mogelijk voor werknemers om een proeflidmaatschap voor 6 maanden te nemen voor maar 25 euro.

FNV Bondgenoten wil op deze wijze aan iedereen laten zien wat de voordelen van een lidmaatschap bij de bond zijn en hoe toegankelijk de waardevolle informatie over werk en inkomen voor leden is. "We willen met deze adviesweek al onze deuren voor iedereen open zetten," zegt Olaf Houwer van FNV Bondgenoten, "en met de chat richten we onze pijlen ook specifiek op jongeren." Jongeren zijn bij uitstek de doelgroep die veel communiceert met het medium chat en de bond ziet de voordelen van deze laagdrempelige manier van communiceren.

De chattoepassing van LiveCom maakt het bovendien op wel heel simpele wijze mogelijk om met één druk op de knop direct in contact te komen met een adviseur van FNV Bondgenoten: de geïnteresseerde hoeft vooraf niets te downloaden of te installeren om persoonlijk met de adviseur in contact te komen. LiveCom speelt met deze toepassingen in op een behoefte bij dienstverleners die op laagdrempelige wijze bereikbaar willen zijn voor leden of klanten.

Over FNV

FNV Bondgenoten is een vereniging van werknemers en uitkeringsgerechtigden in de industrie, diensten, vervoer en voeding. Leden delen ervaringen met elkaar en met de bond. Onderwerpen die werknemers direct aangaan, worden op de agenda van werkgevers en politiek gezet. Dat doen de leden zelfstandig, in FNV-verband of met andere maatschappelijke organisaties. FNV Bondgenoten is aangesloten bij zes Europese en Internationale beroepssecretariaten.

Over LiveCom

LiveCom is Nederlands marktleider op het gebied van live (klant) communicatie. Sinds 2002 houdt LiveCom zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve ASP oplossingen voor Support en Sales doeleinden op basis van interactieve chat. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam draagt LiveCom met de oplossingen LiveCom Support Chat en LiveCom Sales Chat bij aan een effectieve customer service en verhoging van de online verkopen van haar klanten, waaronder Wehkamp en Huis & Hypotheek.

De oplossingen van LiveCom kenmerken zich door een gebruiksvriendelijke volledig web based user interface en een hoge toegankelijkheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Zo biedt LiveCom de enige live business chat toepassing die door meer dan 99% van de internetgebruikers zonder plugins kan worden gebruikt. Daarnaast laten de LiveCom oplossingen zich naadloos integreren met reeds bestaande e-commerce en CRM toepassingen. Voor meer informatie, zie www.livecom.net

Voor meer informatie voor de pers

Margriet Luttikhuizen

Lubbers & De Jong

T: 020 421 0565

F: 020 638 8417

E: Margriet@l-dj.nl