Plastic zakjes voor vloeistoffen in handbagage


Nu ook te bestellen via www.flightsafetybag.com

LELYSTAD, 20061108 -- Minigrip Nederland bv, het bedrijf dat afgelopen week 5 miljoen plastic zakjes (Flight Safetybags) leverde aan Schiphol, biedt vliegtuigpassagiers nu ook de mogelijkheid deze zakjes via www.flightsafetybag.com te bestellen. Deze service is speciaal bedoeld voor passagiers die geen tijd willen verliezen op de luchthaven.

Flight Safetybag is een hersluitbare verpakking voor het verpakken van vloeistoffen in de handbagage. De reiziger voldoet hiermee aan de nieuwe regels voor vliegtuigpassagiers binnen de Europese Unie, die op 6 november 2006 van kracht zijn geworden. Vloeistoffen, gels en spuitbussen mogen alleen in kleine hoeveelheden (max. 100 ml per stuk) én op de juiste manier verpakt worden meegenomen. Dit geldt voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld binnen de EU.

De Flight Safetybags kunnen worden besteld door reizigers die internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO of de Postbank. De kosten zijn ¤ 7,50 (incl. verzending) voor 25 zakjes.

Minigrip Nederland bv in Lelystad (www.minigrip.nl) is sinds 1975 de verkooporganisatie van een zeer uitgebreid assortiment hersluitbare verpakkingen. Minigrip Nederland bv heeft voor Nederland de exclusieve productie- en verkooprechten van de bekende, wereldwijd gepatenteerde Minigripverpakking met de rode draad.