Ingezonden persbericht


Verover een plek in de FIFA Interactive World Cup 2006-finale via het Xbox Live kwalificatietoernooi

Winnaar gaat naar de finale in Amsterdam op 9 december as.

Schiphol-Rijk, 9 november 2006 - Nederlandse gamers worden opgeroepen om via Xbox Live mee te doen met het Nederlandse FIFA Interactive World Cup 2006 kwalificatietoernooi, om zo een plek te veroveren in de finale om de FIFA Interactive World Cup 2006.

Voetbalfans uit de hele wereld kunnen meedoen met deze competitie, die online en offline next-generation voetbalgaming met elkaar combineert met behulp van EA SPORTS FIFA 07 op Xbox 360. Gamers in 25 landen, waaronder Nederland, kunnen zich vanaf vandaag via www.xboxlivetournament.com registreren voor het kwalificatietoernooi op Xbox Live. Dit kwalificatietoernooi vindt plaats van 13 tot en met 20 november en de winnaar doet mee met de finale in Amsterdam.

29 winnaars van de verschillende Xbox Live-kwalificatietoernooien zullen, samen met de kampioenen van de verschillende offline 'Qualifier Events', op 9 december as. in Amsterdam tegen elkaar aantreden in de FIFA Interactive World Cup Grand Final. Dit jaar zullen er meer finalisten zijn dan ooit tevoren: 128 van de beste voetbalgamers van de wereld. Er is dit jaar ook een nieuw finale-onderdeel, waarbij de winnaar het opneemt tegen de finalisten van de vorige twee FIWC-toernooien. De uiteindelijke winnaar kan rekenen op een geldprijs van $20.000 en een volledig betaalde trip naar het FIFA World Player Gala in Zürich, op maandag 18 december. Tijdens dit sterrengala worden de beste voetballers ter wereld geëerd.

Meer informatie over de FIFA Interactive World Cup 2006 is te vinden op www.FIFA.com.



Ingezonden persbericht