Andrea Bocelli in Ahoy'

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 22 maart 2006

ANDREA BOCELLI IN AHOY'
De Italiaanse zanger Andrea Bocelli geeft op vrijdag 10 november een concert in Ahoy' Rotterdam. Tijdens deze avond wordt de zanger begeleid door het 'Chez National Symphony Orchestra'. Zijn laatste concert in Nederland was alweer bijna 4 jaar geleden. De kaartverkoop voor dit concert gaat aanstaande zaterdag om 10.00 uur in de voorverkoop. Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Wereldwijd zijn mensen in de ban van deze opvallende en talentvolle artiest die met zijn bijzondere stem grote aria's en klassieke populaire love songs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. Vriendin en collega Celine Dion deed in het verleden de uitspraak 'Als God kon zingen', dan klonk hij als Andrea Bocelli'.

Op zijn laatste album 'Amore' staan voornamelijk romantische popklassiekers. Speciaal voor de Nederlandse markt werd voor dit album een duet met Marco Borsato opgenomen. Dit duet 'Because We Believe' kwam vanuit het niets op nummer 1 en heeft die positie nog steeds niet verlaten. Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische winterspelen in Turijn heeft Andrea het nummer solo gezongen. Naast het unieke duet met Marco Borsato hebben artiesten als Christina Aquilera, Stevie Wonder en Kenny G een bijdrage geleverd aan dit album. Naar aanleiding van dit nieuwe album geeft Andrea Bocelli op 10 november een concert in Ahoy' Rotterdam. Op deze avond zal de zanger naast het klassieke repertoire ook zijn populaire nummers ten gehore brengen. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Andrea Bocelli
Vrijdag 10 november 2006
Ahoy'- Rotterdam
Entree: 135, 110, 95, 80, 65 en 50 euro (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (