Nederlands Uitgeversverbond

Magazine!-advertenties online

De Koninklijke Bibliotheek (KB) in Den Haag organiseert van 10 november 2006 t/m 4 maart 2007 de tentoonstelling Magazine! over de afgelopen 150 jaar publiekstijdschriften. Op ruim 1800 m2 zullen naar verwachting 60.000 bezoekers kennis maken met de belangrijke rol die publiekstijdschriften in onze samenleving spelen en hebben gespeeld.

Auke Visser, voorzitter van de Groep Publiekstijdschriften: 'Nooit eerder werd de Nederlandse consument de mogelijkheid geboden om op een driedimensionale wijze in de geschiedenis van onze producten rond te lopen. Een initiatief van de KB dat uiteraard door de Groep Publiekstijdschriften enthousiast is ontvangen'.

De Groep Publiekstijdschriften van het NUV is dan ook zeer betrokken bij de grootschalig opgezette tentoonstelling. Zowel financieel als organisatorisch wordt een bijdrage geleverd. Voor een deel van de communicatie rondom de tentoonstelling wordt de medewerking van de GPT-leden gevraagd.

Deze advertenties kunnen vanaf de oktobernummers in de tijdschriften worden opgenomen. Vanaf de speciale website www.kb.nl/magazine zijn de advertenties in verschillende formaten te downloaden. Een voorbeeld kunt u hier alvast bekijken.

Gezien het promotiebelang en de sponsoring door onze groep gaat het bestuur er vanuit dat de leden deze advertenties gedurende de looptijd van de tentoonstelling met enige regelmaat tegen 0-tarief in hun tijdschrifttitels zullen plaatsen. En dus dat u hiervoor intern de daarvoor noodzakelijke voorzieningen zult willen treffen.

Speciaal voor onze leden heeft de KB een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld: indien u overgaat tot het plaatsen van 1/1 fc advertentie in uw uitgave, wordt in deze advertentie een kortingsbon van 50% op de toegangsprijs voor de tentoonstelling (normale prijs 7 euro) voor uw lezers opgenomen. Ook deze advertentie is te downloaden vanaf voornoemde website.

Indien u wilt overleggen over afwijkende advertentieformaten of ideeën over lezersaanbiedingen, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Ebelin Boswinkel, magazine@kb.nl of tel. 070 - 3140203.