Kerst Creatief, opent als eerste het nieuwe feestseizoen.

Epn beursorganisatie bv

Kerst Creatief, dé inspiratiebron voor de fijnste feestdagen!

Kerst Creatief is inmiddels een begrip voor iedereen die inspiratie zoekt voor de feestdagen, óf gewoon leuke Sinterklaas- en kerstcadeaus wil kopen. De koude wintermaanden zijn toch voor velen de tijd om het huis extra gezellig en sfeervol te maken. Het Beursgebouw Eindhoven werd te klein en hierdoor heeft De Beursorganisatie besloten om te verhuizen naar de Brabanthallen te s-Hertogenbosch. De Baroniehal is van 10 t/m 14 november omgetoverd tot een ware schatkamer. Deze lifestyle kerstbeurs staat garant voor schitterende kerstversiering, prachtige presentaties, oogverblindende metamorfoses, spetterende demonstraties, creatieve workshops, heerlijke kerstrecepten, chique gedekte tafels, veel groen en kerstdecoratie én leuke verrassingen

Geniet in het bloemschiktheater!
Groenworkshops, (bloemschik)demonstraties en presentaties vormen het inspirerende hart van Kerst Creatief. Vegetaal Designers, ware meesters in de bloemsierkunst, laten in het theater zien hoe je de omgeving meer sfeer kunt geven. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, geuren en formaten, maar ook verschillende accessoires. Steek naast jezelf ook je kerstboom eens in een nieuw jasje. Schuif aan bij het thema 'pimp up my Christmas Tree' en laat je verrassen en inspireren.

Eenzame kerst?
Feestdagen, die breng je het liefste door met vrienden en familie. En aan tafel is het dan natuurlijk het gezelligst! Op Kerst Creatief kan men samen met 5 personen aanschuiven bij de Tafel voor Zes. Bij dit initiatief worden mensen bij elkaar gebracht onder een genot van culinaire creaties.Tafel voor Zes is een leuke en interessante manier om nieuwe vrienden en/of een nieuwe liefde te ontmoeten, u kunt immers vijf mensen per diner ontmoeten, allemaal mensen met dezelfde intentie. Niemand wil tijdens Kerst het vijfde wiel aan de wagen zijn. Trek de stoute schoenen aan, beleef en geniet met Tafel voor Zes op Kerst Creatief! Aanmelden kan via www.kerstcreatief.nl. Pijnlijke stiltes zullen er niet vallen en wie wat Kerst u dit jaar brengt...

Creatief aan tafel
Diverse koks laten in hun keuken kijken. Meesterkok Albert Kooy , bekend van de tv hit Big Diet , gaat aan de slag met het thema 'De nieuwe Nederlandse keuken'. Deze maken gebruik van de producten die rond dit kookpodium worden gepresenteerd; kooktechnieken en
-attributen, recepten, ingrediëntenkeuze, tafelstyling en presentatie. Er wordt ruim aandacht besteed aan de gezonde en lichte diners. Bovendien zijn attributen te koop om thuis zelf aan de slag te gaan. De schitterende gedekte tafels gerealiseerd door het Boerma Instituut maken het geheel af. Ook het lekkers met net dat beetje extra van Truffels & Zo doen u watertanden!

Interieuradvies, woonaccessoires en leuke hebbedingetjes! Een stukje gezelligheid in huis is erg belangrijk. Het interieur creëren waar u zich prettig bij voelt kan erg moeilijk zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat de woonaccessoires die u heeft gekocht niet passen bij uw interieur. Of dat u in de winkel staat en niet goed weet wat mooi past op dat ene kastje of de schouw. Hoe blijft het gezellig als de kerstboom weer weg is? Voor diegene die moeite heeft met het kopen of kiezen van zoveel moois biedt Kerst Creatief uitkomst. Een van de personal kerstshopper is Home Well. Home Well geeft interieuradvies en is specialist op diverse stijlen, zoals modern, landelijk, klassiek en romantisch. Neem gerust een foto mee van uw woonkamer! Zo ziet u meteen wat staat bij uw interieur en welke woonaccessoires uw huis doen stralen!

Stralen als een ster!
Van de feestdagen geniet je nóg meer als je er op je best uitziet en je helemaal lekker in je vel zit. Bijpassende accessoires, bijvoorbeeld zelf gemaakte sieraden bij de workshops van Non! Soesa, of kant en klaar gekocht maken het geheel af. Maak tevens kans op een van de complete metamorfoses verzorgd door het team van Hoepelman Kappers! Laat u zelf verwennen en zorg dat u het stralende middelpunt bent tijdens de feestdagen.

Lekker shoppen
Door het uitgebreide en zeer gevarieerde aanbod besluiten steeds meer mensen hun jaarlijkse inkopen op Kerst Creatief te doen. Koop hier ook uw sinterklaascadeautjes. De Inpakshop geeft workshops waarin u feestelijke cadeauverpakking leert maken! De diversiteit aan producten én de uitstraling van de stands maken een bezoek aan Kerst Creatief tot één groot feest.

Prikkel je zintuigen
Proef, ruik, hoor, zie en voel de kerst op deze meeste inspirerende kerstbeurs van Nederland! Ga zelf lekker creatief aan de slag in de verschillende workshops. Of kom gewoon om ideeën op te doen, geniet van de sfeer en ga gezellig shoppen. In ieder geval staat Kerst Creatief garant voor een feestelijke dag uit.

Kortom, Kerst Creatief is de start van het nieuwe feestseizoen.

Datum en locatie
Brabanthallen Den Bosch: 10 t/m 14 november (gratis pendelbussen van en naar het NS Station)

Op al deze dagen is men welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Volwassenen betalen 10 euro entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor ook nog eens gratis workshops en een leuke verrassingstas.


Noot voor de redactie (