Ingezonden persbericht


### PERSBERICHT ###

Rotterdam, 6 november 2006

Mangrove z.k.m. 'single' collega's

JobDaten in het centrum van Rotterdam

De snelle groei (Mangrove is dit jaar genomineerd voor de Deloitte Fast 50, de lijst van snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland) noodzaakt internetbedrijf Mangrove tot andere wervingsmethoden dan de traditionele combinatie CV-en-sollictatiegesprek. Daarom organiseert Mangrove vrijdag 10 november een JobDate, korte gesprekken met potentiële medewerkers in de ontspannen sfeer van een 'vrijdagmiddag-borrel'.

Het aantal opdrachten blijft toenemen en het nieuwe onderdak aan de Delftsestraat in het centrum van Rotterdam biedt de benodigde ruimte en creatieve omgeving voor nieuwe metgezellen. Onder het genot van tapa's, bier en wijn hoopt Mangrove thinks ahead tussen 17.00 en 20.00 uur kennis te maken met toekomstige collega's. Programmeurs, webmarketeers en systeembeheerders zijn extra welkom.

Managing Director Oscar van Veen: "Er lopen heel veel goeie mensen rond in de markt. Met uiteenlopende ervaring en specialismen die we hard nodig hebben. De kunst is alleen om díe hele goeie mensen binnen te halen die ook nog eens heel goed in ons team passen. We hopen met de JobDate in één keer flink aantal mensen aan ons te kunnen binden. Het werk ligt klaar. Ze kunnen als het aan ons ligt, a.s. maandag direct aan de slag."

Van Veen: "Om de Jobdaters te laten weten dat ze welkom zijn op 10 november, hebben we deze keer gekozen om niet 'standaard' te adverteren op sites als Monsterboard. Met flyers die alle Mangrove collega's in hun eigen omgeving (clubs, de Rotterdamse Koopgoot, sportverenigingen, universiteiten, via MSN, Blogs en Hyves) hebben verspreid, geven we ruchtbaarheid aan onze actie."

Over Mangrove
Mangrove thinks ahead is een full service internet development bureau gevestigd in Rotterdam. In het najaar van 2006 werd Mangrove genomineerd voor de Deloitte Fast 50 van snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Na bedrijven als TOM TOM, Cool Blue, Zylom Media Groep en Funda nam Mangrove uiteindelijk de 18e plaats in op de lijst. Mangrove bewoont de gehele derde verdieping in de Creative Cube aan de Delftsestraat in het centrum van Rotterdam. In het gebouw zijn 13 zelfstandige bedrijven gevestigd; werkzaam op het gebied van PR, marketingcommunicatie, internet, industrieel ontwerp en architectuur.

### EINDE BERICHT###

Achtergrondinformatie (