Gemeente Delft

Ondertekening intentieverklaring Schie-oevers

Op vrijdag 10 november aanstaande ondertekent de gemeente Delft een intentieovereenkomst met TCN Property Projects en Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij inzake het gebied Schie-oevers. Het doel is om gezamenlijk de revitalisering van Schie-oevers ter hand te nemen. Partijen verstrekken daarbij aan ABL2 de opdracht om een businesscase uit te werken voor Schie-oevers voor zowel integraal parkmanagement als voor de omgeving van station Delft Zuid. Deze businesscase moet leiden tot publieke en private investeringen ten behoeve van revitalisering en gedeeltelijke herontwikkeling van het gebied.

Schie-oevers is een verouderd binnenstedelijk bedrijventerrein met een bruto oppervlak van meer dan 100 hectare. De gemeente Delft heeft op 23 februari 2006 de gebiedsvisie Schie-oevers vastgesteld. Deze visie gaat uit van behoud van het gebied als bedrijfslocatie en staat intensivering en verbetering van de economische functie voor.

Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke ondertekening van de intentieovereenkomst inzake Delft Schie-oevers:

Datum : vrijdag 10 november
Tijdstip : vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur
Locatie : Stadhuis Burgemeesterskamer
Markt 87, 2611 GS te Delft
Melden : bij een van de bodes

Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs. U kunt zich aanmelden via cvginkel@delft.nl. Mocht u verhinderd zijn, dan vernemen we dit graag bijtijds.

Met vriendelijke groet= "" "" "Met vriendelijke groet," Met vriendelijke groet,

Myra Verkuijl
Communicatieadviseur gemeente Delft


-----------------------

---- --