GroenLinks

Femke on Tour in Delft

9 november 2006

Femke Halsema is vrijdag a.s. On Tour in Delft. Daar brengt zij met haar aardgasbus een bezoek aan prof. Wubbo Ockels. Ockels speelt een vooraanstaande rol in groene innovatie en daarmee de bestrijding van de klimaatverandering. Halsema overhandigt hem een exemplaar van haar boek EKOnomie.

Aansluitend staat de Femke on Tour-karavaan op het Bastiaansplein in Delft. Dit plein is de afgelopen jaren een toonzaal geworden van energiezuinig bouwen en wonen. Hier gaat zij in gesprek met studenten en inwoners van Delft en houdt zij een actuele speech. Vervolgens vertrekt zij naar Amsterdam, om daar de degens te kruisen met collega-lijsttrekkers in het NOC*NSF-debat.

Joost Lagendijk, Europarlementariƫr van GroenLinks en voorzitter van de Turkije-delegatie in de Europese Unie ontmoet vrijdag Turkse Tukkers. In Enschede gaat hij in gesprek met Turkse Nederlanders, over de toetreding van Turkije tot de EU en andere onderwerpen die leven bij de Tukkers.

Locaties en tijden:

12.30 uur. Femke on Tour ontmoet Wubbo Ockels, faculteit Lucht- en Ruimtevaart, Kluyverweg 1, Delft 13.00 uur Femke on Tour in Delft, Bastiaansplein
14.30 17.00 NOC*NSF-lijsttrekkersdebat, Beurs van Berlage, Damrak 213, Amsterdam 19.30 21.30 Turkse Tukkers in Gesprek met Joost Lagendijk over Turkije en de Toetreding, Grote Kerk, Oude Markt 31, Enschede.