Student krijgt collegegeld terug

Asa studenten uitzendbureau

Student krijgt collegegeld terug

ASA Studenten Uitzendbureau geeft studenten financiële ruimte

's Hertogenbosch, 10 november 2006 - Hard werken en hard feesten gaan in het studentenleven hand in hand. Veel studenten werken dan ook niet alleen hard in de studiebanken, maar hebben daarnaast, om het uitgaansleven te bekostigen, een bijbaan. Om studenten te stimuleren zich in te schrijven bij ASA Studenten Uitzendbureau verloot het grootste landelijke studentenuitzendbureau onder de nieuwe inschrijvers de kans op het winnen van een jaar collegegeld. Vijf uitzendkrachten krijgen daardoor dit jaar nog meer financiële ruimte om zich in hun vrije tijd uit te leven. De eerste gelukkige student kreeg vandaag het bericht zich geen zorgen meer te hoeven maken over het collegegeld. De 21-jarige Martijn van der Ster uit Katwijk aan Zee ontving uit handen van Ronald Kardol, commercieel directeur van ASA Studenten Uitzendbureau, in de Leidse ASA vestiging een cheque met de waarde van het collegegeld.

De studenten krijgen met de inschrijving bij het bureau en bij ieder ingeleverd werkbriefje een speciale code, waarmee zij op de website www.asabetaalt.nl kunnen nagaan of zij in de prijzen zijn gevallen. Naast de vijf studenten die het collegegeld betaald krijgen, maken een groot aantal andere studenten kans op een van de tien iPod Nano's of de 50 bioscoopbonnen die ASA ter beschikking heeft gesteld. 'Wij willen studenten met deze actie extra motiveren zich bij ons in te schrijven en laten merken dat wij met onze jarenlange ervaring weten wat de specifieke wensen en behoeftes van de student zijn', verklaart Kardol.

Martijn van der Ster hoorde op de radio over deze actie en besloot zich onmiddellijk in te schrijven op de actiesite Vervolgens overtuigde hij twee vrienden dat ook te doen. Pas toen hij zijn vrienden aanmeldde viel hij in de prijzen. 'Ik ben heel blij dat ik niet alleen mijzelf, maar ook mijn twee beste vrienden heb ingeschreven, want zonder hun inschrijving had ik nu mijn collegegeld niet terugverdiend', zegt Van der Ster. 'Erg relaxed dat ASA mijn collegeld betaalt.Nu heb ik meer ruimte voor leuke dingen. Daarnaast heeft ASA ook nog eens voldoende ervaring en contacten om mij nu een uitdagende baan te bezorgen'.

'Het is hard gegaan', vertelt Kardol. 'De actie is een groot succes en we zijn verheugd dat nu reeds de eerste hoofdprijs is gevallen. Verder is door de vele nieuwe inschrijvingen ons toch al aanzienlijke bestand van 75.000 HBO en WO studenten enorm snel toegenomen. De spotjes die wij op de jongerenradiozenders hebben uitgezonden, hebben de actie erg snel onder de aandacht van de studenten gebracht. We merkten bij de start van de campagne dan ook direct dat onze website en de vestigingen meer werden bezocht. ASA Studenten Uitzendbureau weet steeds meer studenten aan zich te binden en leeft weer helemaal in het Nederlands studentenleven.'

ASA Studenten Uitzendbureau

ASA Studenten Uitzendbureau is sinds 1968 actief op de Nederlandse markt als nichespeler in de uitzendbranche. Met zo'n 75.000 studenten in bestand, is ASA marktleider in het uitzenden van HBO- en WO studenten. ASA heeft een landelijk netwerk van 19 vestigingen en is gevestigd op A-locaties in studentensteden. De ASA uitzendkracht kan worden beschreven als een slimme denker die doet, is hip en hecht veel waarde aan kwaliteit.