Na werktijd op banenjacht

Creyfs uitzendbureau

Na werktijd op banenjacht
Creyf's opent deuren tijdens koopavond

's Hertogenbosch, 10 november 2006 - De arbeidsmarkt trekt aan, merkt ook uitzendorganisatie Creyf's. Er is een toenemende behoefte aan uitzendkrachten. Deze trend lijkt zich voort te zetten, daar het overschot aan banen nog steeds groeit. Om hierop voorbereid te zijn en nieuwe inschrijvers te krijgen, organiseert Creyf's een extra gelegenheid om zich bij de uitzendorganisatie in te schrijven. In week 46 zijn alle vestigingen van Creyf's ook geopend op de koopavond. Zo kunnen mensen die overdag druk zijn zich toch laten informeren over de mogelijkheden via Creyf's een passende baan te vinden.

Om de toekomstige uitzendkracht een extra duwtje in de juiste richting te geven stelt Creyf's een aantal iPods ter beschikking. Onder iedere tien nieuwe inschrijvingen wordt een iPod verloot. Dit geldt echter alleen voor de mensen die zich op een vestiging inschrijven. Wie zich via de website inschrijft maakt geen kans op een iPod. Hiermee wil Creyf's de nieuwe inschrijvers persoonlijk leren kennen. Op deze manier kan nog gerichter naar een juiste baan of passend bijbaantje gezocht worden. Het is dan ook van belang om bij een bezoek aan de vestiging een recent Curriculum Vitae en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Zo kan de inschrijving direct voltooid worden.

'Omdat er nog een potentieel aan uitzendkrachten is dat de weg naar Creyf's nog niet heeft gevonden, is het van groot belang extra inspanningen te verrichten deze mensen binnen te halen', verklaart Ronald Kardol, commercieel directeur van Creyf's Uitzendbureau. 'Wij hebben voor iedereen een passende baan beschikbaar en denken via deze actie mensen beter te kunnen bereiken. Van ons mag u tenslotte meer verwachten.'

Crey's Uitzendbureau
Creyf's Uitzendbureau is onderdeel van USG People NV, genoteerd aan de Euronext Amsterdam en is daarnaast lid van de ABU en ISO gecertificeerd. Het bureau heeft een brede kennis en ervaring in het bemiddelen van tijdelijk en vast werk voor zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Creyf's al meer dan 35 jaar een toonaangevende Europese intermediair in arbeid is. De 100 vestigingen worden ondersteund door het hoofdkantoor in Almere.