AutoRai

Complete Hyundai Winter Inspectie voor slechts 1 euro

(11/10/2006)
Hyundai is een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van dit moment. Bij Hyundai staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Het merk behoort niet voor niets bij de drie beste autofabrikanten van de wereld op dit gebied*. Om veilig en betrouwbaar te kunnen blijven rijden is ook goed onderhoud nodig. Hyundai zorgt daarom voor slechts 1 euro voor onbezorgd rijplezier tijdens de winterinspectie op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2006. En dat is nog lang niet alles! Tijdens de Hyundai Winter Inspectie bij uw Hyundai Erkend Reparateur kunnen fantastische prijzen worden gewonnen. Wat te denken van een Pioneer-navigatiesysteem ter waarde van ⬠1.999,-. Hyundai-horloges met een waarde van ⬠99,-, of simpelweg een fles ruitenwisservloeistof van ⬠2,50. De hoofdprijs tijdens de Hyundai Winter Inspectie is een hagelnieuwe en zeer fraaie Hyundai Atos S-Edition ter waarde van ⬠8.995,-. Deelnemers kunnen bij de Hyundai Erkend Reparateur, aan de hand van het âgeluksnummerâ dat op de gepersonaliseerde uitnodiging voor de Winter Inspectie staat, controleren of zij tot de bijna 11.000 prijswinnaars behoren.

De Hyundai Winter Inspectie verhoogt de veiligheid op de weg. De Hyundai Erkend Reparateur controleert de auto tijdens de inspectie immers nauwgezet op meer dan twintig gevoelige punten. Alle zaken onder de motorkap worden grondig nagelopen. Ook alle elektrische componenten en items die specifiek aandacht nodig hebben voor de veiligheid, zoals banden, verlichting en de ruitenwisserinstallatie worden uitgebreid gecontroleerd. Let wel: de Hyundai Winter Inspectie is alleen mogelijk op vrijdag 17 november van 09.00-17.00 uur, of op zaterdag 18 november van 10.00-14.00 uur. Er hoeft geen speciale afspraak gemaakt te worden voor deze inspectie. Tijdens de snelle en efficiënte inspectie wordt een warme kop lekkere erwtensoep geserveerd.

Wie optimaal wil profiteren van de werkzaamheden bij de Hyundai Erkend Reparateur doet er goed aan gebruik te maken van het nieuwe âOnderhoud Op Maatâ-programma. Aan de hand van dit programma weet de klant direct en exact waar hij of zij aan toe is. De Hyundai Erkend Reparateur hanteert messcherpe prijzen die elke prijsvergelijking glansvol doorstaan. Ook heeft de Erkend Hyundai Reparateur speciale aanbiedingen in petto. Een onderhoudsbeurt vanaf ⬠139,- bijvoorbeeld, of 25 % korting op alle banden. De Hyundai Mobiliteitsgarantie, de hulp voor pech onderweg door heel Europa van Hyundai, is van ⬠79,- voor ⬠23,80 (in combinatie met een onderhoudsbeurt) nu voordeliger dan ooit.

Kijk op www.hyundai.nl voor uw dichtstbijzijnde Hyundai Erkend Reparateur.


* Hyundai is dit jaar op de derde plaats geëindigd achter Porsche en Lexus, maar voor Toyota in het J.D. Power-consumentenonderzoek op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit.