KNHS


KNZ Oefenspringen in Wanroij 10/11/2006

Ermelo (KNHS) - Springruiters kunnen voorafgaand aan Indoor de Bergen en Indoor Wanroij pony's oefenspringen op het KNHS-centrum te Wanroij.

Op maandagavond 13 november a.s. kunnen ruiters terecht op het KNHS-centrum om een parcours te springen onder leiding van Wiljan Laarakkers. Op deze avond kunnen ruiters vlak voor het grote concours "Indoor de Bergen" en de ponywedstrijd "Indoor Wanroij pony's" nog een keer op het KNHS-centrum in Wanroij trainen.

Er wordt om 17.30 uur begonnen met oefenspringen voor pony's en vanaf 20.30 uur kunnen de ruiters met hun paard terecht. Zowel bij de pony's als bij de paarden wordt begonnen met "groen springen" en in de loop van de avond worden de hindernissen aangepast voor de meer gevorderde combinaties. De kosten bedragen 6,-- per parcours per combinatie en van tevoren aanmelden is niet nodig. Deelnemers dienen een correct trainingstenue en een veiligheidshelm te dragen.

Wiljan's advies voor de ruiters is om eerst een parcours in een klasse lager te rijden om vertrouwen te krijgen en legt uit dat het parcours op het eigen niveau, dan waarschijnlijk een stuk beter zal gaan. Ruiters zullen dan met een goed gevoel naar huis gaan.

Het adres van het KNHS-centrum is: Zoetendaal 6 in Wanroij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Accommodaties via telefoonnummer (0577) 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl.

Voor alle deelnemers aan het oefenspringen ligt een liksteen met houder van sponsor KNZ klaar!