Travel Unie International Nederland N.V.

kerstshoppen met tui courtesy club

Rijswijk, 9 november 2006 - TUI Nederland beloont de reisadviseurs van de leden van haar Courtesy Club, waarin haar best verkopende reisagenten vertegenwoordigd zijn, jaarlijks voor alle goede inspanningen. Dit keer gaan TUI Nederland en de Courtesy Club leden een dag met ArkeFly naar Budapest, om daar met elkaar de stad te bekijken, te lunchen én kerstinkopen te doen.

De leden van de Courtesy Club - de topverkopers van de merken Arke en Holland International - zijn erg belangrijk voor TUI Nederland. Met de leden van de Courtesy Club wordt veel informatie gedeeld en wordt in diverse bijeenkomsten overleg gevoerd. Dit gebeurt onder andere jaarlijks op een VIP reis met de circa 50 leden, zoals afgelopen juni naar Jerez in Spanje.
De dagtrip in december naar Budapest, de stad van de Donau en de acht bruggen, wordt speciaal georganiseerd voor de medewerkers van de Courtesy Club reisbureaus. Zij hebben inmiddels allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Voorgaande jaren waren Wenen en Milaan reisdoel van deze dagtrip.

Nieuwe ontwikkelingen
Op vrijdag 1 december vertrekt het vliegtuig van ArkeFly al vroeg naar Budapest. Daar wordt eerst een korte stadsrondrit gemaakt, waarna de reisbureaumedewerkers op een centrale plek in de stad worden afgezet. Zij kunnen de stad verder op eigen gelegenheid bekijken en hier eventueel kerstinkopen doen in de vele winkels of op de sfeervolle Kerstmarkt in het centrum. De managers lunchen gezamenlijk in het centrum van de stad, waarbij Gerrit Slot, COO van TUI Nederland, een korte presentatie geeft om iedereen bij te praten over alle lopende en nieuwe ontwikkelingen binnen TUI Nederland. Uiteraard is er daarna ook voor de managers nog voldoende tijd om het centrum van de stad op eigen gelegenheid te ontdekken.