Schilderijen BN'ers geveild voor gehandicapte kind

Nsgk

http://www.nsgk.nl

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) veilt de komende week schilderijen van bekende Nederlanders. Vele prominenten uit de wereld van kunst, entertainment en media hebben onder begeleiding van Ans Markus een persoonlijk kunstwerk geschilderd ter gelegenheid van de start van de NSGK-collecteweek. De werken van onder anderen Jochem van Gelder, Tanja Jess, Charly Luske, Jeroen van Inkel, Annemarie Postma, Marc Klein Essink, Selwyn Senatori en Bianca Leusink worden tot 17 november geveild via www.nsgk.nl.

De bekende Nederlanders en kunstenaars kwamen 9 november naar het Hilton Hotel in Amsterdam voor de aftrap van de landelijke NSGK-collecteweek. Zij zijn daar samen met kinderen en jongeren met een handicap creatief aan de slag gegaan en schilderden 20 unieke doeken. Deze worden in samenwerking met radiozender Q-music verkocht aan de hoogste bieder; de opbrengst is bestemd voor de NSGK. Ook Hilton-directeur Roberto Payer schilderde mee. Voor de hoogste bieder op zijn schilderij stelt hij tevens een Hilton-dinerbon beschikbaar ter waarde van 300 euro.

De schilderijen zijn te bewonderen in het restaurant van het Hilton Hotel, en online op www.nsgk.nl. Bieden kan per e-mail via veiling@nsgk.nl. De opbrengst wordt vrijdag 17 november bekend gemaakt in het ochtendprogramma van Jeroen van Inkel op Q-music.

Meer informatie (