Ingezonden persbericht


Hallo,

Hierbij ontvangt u de promotie MP3 van de nieuwe single van Andre van Amstel getiteld "Ze is een dame" en de hoes voor een eventuele vermelding op uw website.

Begin dit jaar boekte André al groot landelijk succes met "Gezellig naar 't cafe" met onder meer nummer één noteringen bij de Nederlandstalige zender RadioNL, in de Nationale Top 20 van Nationaal FM en vele andere regionale stations.

Tijdens het WK in Duitsland haalde hij met zijn single "Nederland" onder meer het NOS Journaal, verscheen in de rubriek "Thuis bij..." van SBS6 en bij TV stations door het hele land. Met als bijzonder optreden natuurlijk de uitzending van TV Rijnmond op de middenstip in de Rotterdamse Kuip.

André's nieuwe single verschilt ook nu weer geheel van zijn vorige producties. Het nummer is een moderne remake van "She's a lady" dat Paul Anka in 1971 voor Tom Jones schreef. André herschreef de Nederlandse tekst en het opzwepende arrangement is ook deze keer weer van de hand van Roelf Staal, die tevens een verrassende remix produceerde welke als extra aan de CD werd toegevoegd.

Van "Ze is een dame" is inmiddels ook een videoclip opgenomen i.s.m. Eric Dikeb, bekend van o.m. de wereldhit "De Pizzahut". Tevens is een "Making of the clip" gemaakt, eigenlijk een soort minisoap met interviews en een kijkje achter de schermen over hoe de clip uiteindelijk tot stand is gekomen. Deze "making of" wordt op vele TV zenders uitgezonden in het kader van Eric's programma. TV-stations kunnen per email verzoeken om toezending van de clip en/of de aflevering van "Clip & Klaar" voor uitzending.

U kunt de mp3 downloaden van: http://69.50.134.171/AvA/Dame/

Alvast hartelijk dank voor uw promotie!

Met vriendelijke groet,

André van Amstel
www.andrevanamstel.nl
info@andrevanamstel.nl