Gemeente Harderwijk


WMO-Consulent (M/V)

Het nieuwe team dat wordt samengesteld voor de uitvoering van de WMO kan worden uitgebreid met een:

WMO-CONSULENT voor de indicatiestelling 24 - 28 uur per week

Door de WMO wordt de gemeente verantwoordelijk voor de maatschappelijke ondersteuning van haar inwoners gericht op deelname aan de samenleving. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een handicap of een hoge leeftijd kan het moeilijk maken om volwaardig mee te draaien.

In de eerste plaats zorgt de gemeente ervoor dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

In de stadswinkel wordt 1 loket ingericht, waar alle aanvragen kunnen worden gedaan. Ook alle vragen over zorg, de WMO en professionele hulp komen daar terecht.

Het WMO-beleid wordt in gedeelten geïmplementeerd. Per 1 januari a.s. ligt de prioriteit bij het huishouden en de hulpmiddelen.

Functie-eisen:
U bent als WMO-consulent voor de indicatiestelling in staat om hulpaanvragen te beoordelen en daarover te rapporteren en adviseren.

U heeft als basis voor uw werk- en denkniveau b.v. HBO-V, ergo-therapie en bij voorkeur een applicatie als indicatieadviseur.

Informatie:
Voor informatie kunt u bellen met de afdeling Publiekszaken, de heer P. de Moor, tel. 03410-411225.

Salaris:
Het salaris is maximaal functiegroep 9: EUR 3.247,= bruto per maand bij een volledige werkweek.

Sollicitatie:
Uw sollicitatie is welkom tot en met vrijdag 17 november a.s. bij de gemeente Harderwijk, t.a.v. de afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 149 3840 AC HARDERWIJK. of via emailadres vacature@harderwijk.nl.