Transavia

Cor Vrieswijk verlaat transavia.com, Michiel Meijer nieuwe Directeur Operationele Zaken

Cor Vrieswijk neemt afscheid als directeur Operationele Zaken van transavia.com en is per 1 januari 2007 benoemd tot Operations Director bij Easyjet.com. Michiel Meijer, nu Hoofd Technische Dienst bij transavia.com volgt Cor Vrieswijk per direct op als directeur Operationele Zaken.
Onno van den Brink, president-directeur transavia.com : "Cor Vrieswijk heeft in de afgelopen tien jaar een grote bijdrage geleverd aan het functioneren van transavia.com. Onder zijn energieke leiding zijn de efficiency en effectiviteit van operationele processen enorm verbeterd. Veel fundamentele onderdelen van onze bedrijfsvoering zijn daardoor meer beheersbaar geworden. Dit was en is van cruciaal belang voor het handhaven van onze positie als lowcost airline.

Als directie zijn we bijzonder blij dat we in Michiel Meijer een vervanger uit eigen gelederen hebben gevonden. Michiel heeft de afgelopen jaren bewezen een uitstekend manager te zijn, een veelzijdig vakman met een heldere visie op de totale gang van zaken bij transavia.com."

Michiel Meijer heeft zowel binnen als buiten de luchtvaart ruime ervaring opgedaan in diverse managementfuncties op het gebied van projectontwikkeling, technische operatie en onderhoud. Hij heeft gewerkt bij het Ministerie van Defensie en in diverse functies bij Fokker Space & Systems, waar hij onder meer als General Manager Program Operations eindverantwoordelijk was voor alle projecten en programma's binnen Fokker Space. Hij werkt sinds 2003 bij transavia.com als Hoofd Technische Dienst en was afgelopen jaar naast deze functie ook tijdelijk eindverantwoordelijk voor de Dienst Cabine.

Cor Vrieswijk treedt met onmiddellijke ingang terug als directeur Operationele Zaken. Michiel Meijer neemt per direct de taken over en vervult vanaf vandaag de functie directeur Operationele Zaken.