Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe bestemmingen Portugal en Slovenië, nieuwe accommodaties en meer mogelijkheden

Het nieuwe kamperen van Keycamp:
This is life. vakanties zonder zorgen

Amersfoort, november 2006 - Keycamp is een campingreisorganisatie die het buitenleven zo veel mogelijk combineert met het thuisgevoel. De brochure voor 2007 staat boordevol nieuws op het gebied van luxueuze kampeervakanties. Zo is er een gloednieuw model stacaravan: de superdeluxe Prestige met alles erop en eraan. Er zijn twaalf nieuwe campings opgenomen in het programma van 2007 waaronder drie in Portugal, één in Slovenië en één aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Daarnaast is het nu mogelijk om veel leuke extra's bij te boeken; kamperen met Keycamp is hiermee nog aantrekkelijker geworden.

Nieuwe bestemmingen
Met ruim honderd topcampings in het aanbod in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland is er voor iedere vakantieganger wel een interessante bestemming bij Keycamp. Nieuw zijn dit jaar de campings in Portugal, aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje en in Slovenië. Op elke camping zijn Keycamp-medewerkers aanwezig die de gasten ontvangen en tijdens de vakantie voor hen klaar staan.

Nieuwe accommodaties
'Top of the bill' vormt het totaal nieuwe model stacaravan 'de Prestige', een waar paradijsje met maar liefst twee badkamers, een vaatwasser, een Amerikaanse tweedeurskoelkast en een DVD-speler met een flatscreen. De komende zomer zijn er op zeven campings in Frankrijk maar liefst 18 nieuwe Prestiges te vinden. Daarnaast zijn er honderden nieuwe stacaravans, vaak met airco en/of een veranda op de Keycamp-campings geplaatst. Nieuw in de brochure 2007 is dat Keycamp op veel campings ook comfortabele chalets te huur aanbiedt. Naast deze accommodaties kan men ook kiezen voor een compleet ingerichte luxe bungalowtent.

Flexibele service
De service van Keycamp start al voordat de reis begint: behalve het regelen van verzekeringen, autoverhuur en overnachtingscampings of hotels onderweg, kan Keycamp nu ook 'campingvluchten' boeken. Daarnaast zijn er veel leuke extra's bij te reserveren zoals tickets voor pretparken als Disney Resort Paris, Gardaland en PortAventura, kinderpakketten en linnenpakketten. Er kan 'superflexibel' worden gekampeerd: aankomst en vertrek is op elke dag van de week mogelijk (ook in het hoogseizoen) en voor 2007 is het minimum van de totale reisduur van zes naar drie nachten verlaagd. Bovendien wordt reizen in het voor- en naseizoen extra aantrekkelijk; Keycamp heeft deze prijzen verlaagd.

Keycamp
Met als motto 'This is life' biedt de campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets die op de ruim 100 topcampings in Europa staan. Kenmerkend voor Keycamp is dat op alle campings eigen medewerkers aanwezig zijn en dat praktisch alle accommodaties eigendom zijn van Keycamp. Dankzij de zogenaamde Funstations is er onder begeleiding van deskundig personeel voor alle kinderen - van baby tot tiener - van alles te beleven bij Keycamp. Hiermee is ook voor de ouders een 'Keycamp Vakantie' écht een relax-vakantie. Zie ook www.keycamp.nl.