Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DIT BERICHT IS ONDER EMBARGO. PUBLICATIE NIET VOOR VRIJDAG 10 NOVEMBER 16:00

UUR!!

Frank van der Meijden winnaar Music Managers Forum Nederland Life Time Achievement Award

Vandaag is in Utrecht bekend geworden dat Frank van der Meijden de winnaar is van de Music Managers Forum Nederland Life Time Achievement Award. Deze onderscheiding werd vandaag voor de eerste keer uitgereikt door het Music Managers Forum Nederland, de belangenvereniging van de Nederlandse artiesten manager.

Frank van der Meijden ontvangt deze eervolle prijs voor zijn al ruim dertig jarige inbreng in de Nederlandse management wereld. Als manager van Doe Maar was v.d. Meijden al de succesvolste manager van Nederland. En als manager van Bløf doet hij dit nog eens ruimschoots over.

De Music Managers Forum Nederland Award voor beste manager met veel buitenlandse activiteiten ging naar Maykel Piron, de manager van DJ/producer Armin van Buuren. Piron werd gelauwerd voor zijn enorme inzet voor zijn artiest. Dit resulteerde onder andere dit jaar in een hoge notering voor Armin van Buuren in de internationale DJ top 100.

De Music Managers Forum Nederland Award voor beste manager met veel binnenlandse activiteiten ging naar Peter Haarbrink, de manager van Frans Bauer. Door de goede begeleiding op de achtergrond heeft Haarbrink het gepresteerd om Frans Bauer onder een breed publiek in Nederland geliefd te krijgen. Dat is een bijzondere prestatie.

Robert Swarts en Arno Dreef, de managers van GEM en Balladeer, werden beiden uitgeroepen tot Rookie of the Year, ofwel de beste aanstormende managers van Nederland. Het Music Manager Forum Nederland ziet in deze gedreven artiesten managers een goed voorbeeld voor de vele jonge managers die met een afgeronde opleiding het management vak in willen stappen.

De Music Managers Forum Award wordt jaarlijks uitgereikt door de belangenvereniging van de Nederlandse artiesten manager, het Music Managers Forum Nederland. Zij promoot en stimuleert het beroep onder andere door netwerkbijeenkomsten te organiseren en de belangen van haar leden te behartigen. Daarnaast is het Music Managers Forum Nederland gelieerd aan het International Music Manager's Forum wat een groot internationaal netwerk binnen het bereik van de Nederlandse managers brengt.

Einde persbericht:

---


---



Ingezonden persbericht