NOVA

10-11-2006

Piet Hein Donner en Fred Teeven
Tot 22 november zendt Nederland Kiest uit vanuit studio Dudok in Den Haag waar steeds twee politici aan de tand gevoeld zullen worden over uiteenlopende thema's.

'Strafrecht: tussen wet en praktijk'
Hoe kan de (georganiseerde) criminaliteit in Nederland het beste worden aangepakt? Is de Nederlandse wetgeving inmiddels voldoende uitgerust om grensoverschreidende georganiseerde criminaliteit te bestrijden? En hoe werkt een op het ministerie bedachte wet in de praktijk?

Te gast vanavond zijn oud-minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) en crimefighter Fred Teeven, oud-officier van justitie en nummer zes op de VVD-kandidatenlijst.

Verder natuurlijk 'Ondertussen bij de buren', de dagelijkse compilatie van meest gênante of opmerkelijke fragmenten van politici op campagne, 'De straat', de visie van Joep Bertrams én de nieuwste Politieke Barometer.

Chatten aan de bar
Ook vanavond kan er na afloop van de uitzending (22.50 uur) weer worden 'gechat aan de bar', met Piet Hein Donner en Fred Teeven.

De chat vindt plaats op de gezamenlijke verkiezingsportal van NOVA en de NOS: www.nederlandkiest.nl. Klik hier voor de chat.

Presentatie: Clairy Polak en Joost Karhof

Nederland Kiest: Geert Wilders in debat met Joost Lagendijk over de toetreding van Turkije


----------
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m vrij: 22.15-22.47
Zaterdag: 22.12-22.33
Herhaling na middernacht