Ingezonden persbericht


Persbericht

Samen met TOPCOM de winter door

~ De TOPCOM D'Lite 100, Twintalker 6800 Professional Box, Twintalker 9100 'Long Range Edition' en de Butler 4012 bereiden je voor op de winter! ~

Heverlee, 10 november 2006 - Na de warme zomer komen de koude en donkere winteravonden en de drukke kerstperiode er weer aan. Om je goed voor te bereiden op het ongure herfstweer en de jacht op kerstcadeautjes heeft TOPCOM alvast enkele leuke producten voor je op een rijtje gezet!

De TOPCOM D'Lite 100: een licht in de duisternis!
Nu de herfst volop zijn intrede heeft gemaakt en Koning Winter op ons wacht is het leuk om voor al die donkere avonden in huis steeds een handig lampje bij de hand te hebben! Dit lampje - klein en compact, maar groots in prestaties - is de TOPCOM D'Lite 100.

De D'Lite 100 is niet zomaar een zaklamp. Het is een veelzijdig hebbeding dat van pas zal komen op al jouw donkere avonden. Hij is uitgerust met een oplaadbare batterij die via inductie wordt opgeladen! (met inductie heb je geen direct contact tussen de batterij en de stroombron) De D'Lite 100 schakel je met zijn basisstation gewoon in het stopcontact zodat de lamp zelf zijn batterij kan opladen.

De D'Lite 100 is ook zeer eenvoudig in gebruik. Wanneer je de lamp uit zijn basisstation haalt zal de lamp automatisch aanschakelen. Met de knoppen op het toestel kan je ook de sterkte van de lamp bepalen. Dankzij zijn speciale design kan je de D'Lite ook gebruiken als nachtlampje!

Als leuke extra zal de D'Lite 100 plots beginnen branden bij een stroomstoring! Zijn basisstation registreert het plots wegvallen van de elektriciteit en helpt je de weg vinden naar de zekeringenkast! In zijn spatwaterdichte behuizing staat de D'Lite overal voor je klaar!

Een D'Lite 100 vind je voor 16,99 EUR in de winkels!

De TOPCOM Twintalker 6800 Professional Box en Twintalker 9100 'Long Range Edition': jouw partner op de skipistes! Wie zijn winters graag doorbrengt op de skipistes kan dankzij de TOPCOM Twintalker 6800 en Twintalker 9100 steeds in contact blijven met zijn skigenoten! Met de handige TOPCOM Twintalker 6800 Professional Box en met de Twintalker 9100 'Long Range Edition' heb je direct een volledige kit met alle accessoires om met je partner, vrienden,... op en naast de skipiste in contact te blijven.

De Twintalker 6800 en de Twintalker 9100 zijn handige en compacte PMR-toestellen (Private Mobile Radio) met een uitzonderlijk groot bereik! Dankzij zijn krachtige antenne heeft de Twintalker 6800 een bereik tot 6 km. De Twintalker 9100, speciaal ontworpen voor gesprekken over grote afstanden, heeft een bereik dat tot 9 km ver reikt.

Met deze Twintalkers heb je een walkietalkie met 8 verschillende kanalen (en 38 subkanalen) en 5 verschillende beltonen in een spatwaterdichte behuizing. Met de ingebouwde trilfunctie van de Twintalker 9100 zal je ook geen oproep van je reisgenoten missen wanneer je druk in de weer bent op de piste! In noodgevallen kan je ook vertrouwen op de ingebouwde emergency button. Dankzij de bijgeleverde shoulder microphone kan je je Twintalker 9100 ook gewoon aan je riem laten hangen terwijl je in via deze speaker/microfoon met je reisgenoten in contact blijft!

In de Twintalker 6800 Professional Box vind je 2 Twintalker 6800 toestellen samen met batterij en opladers. Een handsfree set en nog andere leuke extra's vind je natuurlijk ook terug in deze handige koffer ! De Twintalker 6800 Professional Box is voor slechts 79,99 EUR van jou!

De Twintalker 9100 wordt ook in een stevige koffer geleverd. Voor slechts 89,99 EUR heb je twee Twintalker 9100 toestellen. Natuurlijk met twee opladers en twee shoulder microphones in de koffer meegeleverd!

Met de TOPCOM VoIP toestellen steeds je vrienden dichtbij! Blijf je liever thuis en wil je toch je vrienden dichtbij houden? Dan heb jij alvast Skype ontdekt. Skype is een Internetservice waarmee je gratis met je vrienden wereldwijd kan bellen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen TOPCOM en Skype heeft TOPCOM een heel scala aan Skype-klare VoIP telefoons!

Wil je een eenvoudig toestel of een draadloos apparaat met kleurenscherm en chatfunctie? TOPCOM heeft ze allemaal in huis! Met de toestellen uit de Webt@lker serie heb je leuke en eenvoudige toestellen waarmee je uren belplezier voor de boeg hebt!

Wil je graag een draadloos toestel dat je kan gebruiken voor Skype én om via de vaste lijn te telefoneren? Dan kies jij best voor de Butler 4012! Dit "hybride" toestel is uitgerust met een ingebouwd telefoonboek voor al je vrienden dichtbij te houden.

De Butler 4012 heeft een hele resem (polyfonische) beltonen en kan je in een eigen telefoonnetwerk plaatsen! Een Butler 4012 heb je al voor 69,99 EUR.

Wil je graag even kijken welk toestel het best bij je past? Ga dan zeker even kijken op http://skype.topcom.net en maak er kans op één van de 50 gratis toestellen!

(803 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TOPCOM

TOPCOM gesticht in 1991, is een vooraanstaande producent van draadloze DECT toestellen, VoIP hardware, Wireless Lan producten, Walkie-talkies, Breedband oplossingen en Lifecare producten. TOPCOM heeft als missie om elegante, innovatieve, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijke oplossingen aan bedrijven en consumenten aan te bieden. Deze producten zijn verkrijgbaar via de meeste retailers, cataloog verkopers, webwinkels en operatoren in heel Europa. De TOPCOM groep heeft 9 dochterondernemingen in Europa en Azië. Meer informatie op: www.topcom.net

Voor meer informatie (uitsluitend voor de pers,