Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OVG en Deloitte ondertekenen huurovereenkomst Haagsche Zwaan

Rotterdam, 10 november 2006 - De realisatie van de Haagsche Zwaan, een ontwikkeling van OVG Projectontwikkeling, is door ondertekening van de 10 jarige huurovereenkomst met Deloitte weer een stap dichter bij gekomen.

De Haagsche Zwaan, een zeer hoogwaardig en representatief kantoorgebouw gelegen op de kruising van de Schenkkade en de Utrechtsebaan in Den Haag, wordt door OVG ontwikkeld. Dit gebouw kenmerkt zich door haar karakteristieke uitstraling. De Haagsche Zwaan zal met haar hoogte van ca. 74 meter een landmark building zijn in het stadsbeeld. In totaal wordt het gebouw in totaal ca. 17.000 m2 vvo groot. Deloitte wordt hoofdhuurder van het kantoorgebouw. Deloitte heeft uit strategische overwegingen gekozen voor een locatie in Den Haag. De Haagsche Zwaan past bij de door Deloitte gewenste uitstraling en positioneringsambities als grootste landelijke zakelijke financiële dienstverleningsorganisatie.

ZZDP is verantwoordelijk voor het bijzondere ontwerp van de Haagsche Zwaan. Het ontwerp kenmerkt zich door het uitkragende gedeelte van ca. 12 meter richting de Utrechtsebaan. Het gebouw telt 20 verdiepingen. Bij het kantoor worden ca. 227 parkeerplaatsen gerealiseerd. Jones Lang LaSalle en Troostwijk makelaars zijn voor OVG betrokken bij de verhuur.

Sinds de oprichting in 1997 is OVG projectontwikkeling uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande projectontwikkelaars in Nederland. Deze prominente positie is vooral te danken aan onze sterke focus op de eindgebruiker, waarbij inlevingsvermogen en professionaliteit voorop staan. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail en gebiedsontwikkeling. Toegesneden huisvestingsoplossingen voor de gehele vastgoedportefeuille zijn het bewijs van een sterke partnership met onze klanten. Met een professioneel team van ruim 40 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro gerealiseerd.

Informatie voor de pers:
OVG Projectontwikkeling bv
Amy Oerlemans
010 240 03 10
ao@ovg.nl
www.ovg.nl

-----------------------


---- --