Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 05 november 2006

UITGAAN IN HARDENBERG

Hardenberg-, Hardenberg zet zich als uitgaansstad steeds beter op de kaart en dat is mede te danken aan het steeds grotere aanbod dat de Podium Groep biedt in haar zaken: Podium Hardenberg, Muziekcafe De Troubadour en Grand Café Den Herdenbergher. Ook voor komend weekend staan de bedrijven weer bol van de evenementen.

Vrijdag 10 november aanstaande vanaf 22.00 uur organiseren we voor de eerste keer het gloednieuwe concept 'Dirty Jumpers'. Het concept is gericht op de muziekstroming Jumpstyle en Oldschool. Ook zullen sexy-dancers het publiek komen verrassen.

Zaterdagavond staat 'De Dijk' in Podium. De band was ook in 2000, 2002, 2003, 2005 en onlangs nog op 15 april in te gast. Vanwege het grote succes van dat laatste optreden in Podium en de vele mensen die we toen hebben moeten teleurstellen (uitverkocht!) gaan we -ook op verzoek van de band- nog een keer één van de beste live bands van Nederland verwelkomen. En daarna gaat het feest naadloos over in "PODIUM CLASSIX" dat duurt tot 06.00 uur! PODIUM CLASSIX is de vertrouwde benaming voor een hele lange nachtelijke party met de beste 80's & 90's hits en clips. Onze VJ's en Jocks selecteren de beste hits voor een megaparty.

November Feestmaand in De Troubadour

De hele maand november vieren we dat DE TROUBADOUR vijf jaar bestaat. Vrijdag (10-11) staat gitaarbeul JULIAN SAS op het podium. Door de steeds maar nieuwe songs en de synergie tussen de muzikanten onderling straalt het plezier van het spelen weer van de band af. En het publiek blijkt de 'no-nonsense aanpak' meer dan ooit te waarderen: Spelen tot je erbij neervalt! Zaterdag (11-11) vieren we een vette 'Carribean Party' met waanzinnig decors, supermuziek en coole drankjes.

Dance Department
In club Dance Department in het Podiumcomplex start zaterdagavond om 22.00 uur de THE INTERACTIVE PARTY, waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'PUMP UP DE BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic.

Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher (standaard zeven dagen en avonden per week open) weer tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht