3e persbericht van vrijdag 10 november 2006

Eindhoven, 10-11-2006 * Berichten uit de regio

Best: Politie houdt lastige man aan

Vrijdagmiddag omstreeks 15.30 uur hield de politie in de Hoofdstraat een 58-jarige Eindhovenaar aan. De man veroorzaakte kort voor zijn aanhouding voor overlast in een horecazaak aan de Kap. J.A. Heerenstraat. Hij weigerde de zaak te verlaten toen hij hier stond te schreeuwen en te schelden. Daarbij bedreigde hij de eigenaar van de horecazaak met de dood. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Snorfietsster gewond bij aanrijding

Op de kruising Abdijlaan - De Goes raakte vrijdagochtend omstreeks 8.30 uur een 45-jarige snorfietsster uit Eersel gewond. Ze verleende geen voorrang aan de voor haar van links komende personenauto, bestuurd door een 25-jarige bestuurster uit Valkenswaard. Met verwondingen aan het onderbeen is het slachtoffer overgebracht naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Asten: Politie houdt drie mannen aan na aantreffen hennep in woning

Vrijdagmiddag om 13.00 uur zijn in de Crocusstraat drie mannen aangehouden. Het gaat om de 37-jarige bewoner van een pand in bovengenoemde straat waar de politie op zolder hennepplanten en ?toppen aantrof. De twee medeverdachten ? een 28-jarige uit Capelle a/d IJssel en een 23-jarige Rotterdammer ? waren in het bijzijn van de huurder die op het moment van de aanhouding de deur van het pand afsloot. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.


Laatst gewijzigd 10-11-2006 21:43 | © Politie Brabant Zuid-Oost