Spirituele Kersttraining rond ontstaan en beleving van Kerstfeest


Bunschoten-Spakenburg, 20061110 -- Kerst wordt meestal uitbundig gevierd, terwijl er tegelijkertijd ook vragen rijzen over het nut en de spirituele betekenis ervan. Inspiration Development organiseert een studiereis rond het ontstaan en de beleving van het kerstfeest. Het uitgangspunt is de moderne spiritualiteit, waarin het scherpen van de eigen ervaring en de eigen waarneming centraal staan. De reis leidt naar Kreta en heeft als doel je eigen kerstbeleving, je eigen mystieke gaven en verantwoordelijkheden te herontdekken. De studiereis valt tussen 20 december en 3 januari.

Een combinatie van workshops, excursies, films, discussie moet die herontdekking vormgeven. Dit is een vaste trainingsmethode van Inspiration Development, een die werkt door inspiratie, kennis en handelen met elkaar te integreren.
Het gebeurt allemaal ver weg en hooggelegen: De Lasithi hoogvlakte op Kreta. Je terugtrekken in de bergen om rust en ruimte te maken voor nieuwe ervaringen. Misschien is dit ook wel de essentie van het kerstverhaal: Je eigen `licht' weer laten schijnen.

Inspiration Development is een jong Nederlands trainingsbureau met een onorthodoxe aanpak. Er worden diverse workshops en trainingen gegeven, waarbij de inhoud verschilt maar het gemeenschappelijk doel niet: het inspireren en activeren van mensen. De werkwijze is vaak individueel, soms spiritueel en vooral motiverend. Het bureau levert niet alleen diensten aan publieke instellingen en het bedrijfsleven, maar ook aan particulieren. De studiereis valt rond kerst en heeft een spirituele inslag, andere trainingen zijn meer pragmatisch van aard.
De studiereis gaat dit jaar over zingeving rond kerst, maar ondanks het verheven onderwerp blijft de visie op trainen dezelfde: Het moet een inspirerende en activerende ervaring worden.
U kunt Inspiration Development bereiken via de website: www.inspirationdevelopment.nl. of via de telefoon: 033 - 2982079