Armin Only The Next Level krijgt vervolg op 11 november

United dance company

Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen. Top DJ Armin van Buuren werd tijdens zijn fantastische negen en een half uur durende set terzijde gestaan door een keur aan gastmuzikanten als Racoon, Jan Vayne en Ray Wilson (ex-Genesis) in een oogverblindend mooi gedecoreerde zaal.

Armin: Er is geen evenement waarvoor ik harder heb gewerkt dan Armin Only The Next Level, maar er is ook geen evenement waaruit ik meer voldoening heb gehaald. Ondanks de grootte van de zaal was er sprake van een bijzonder intieme sfeer met danceliefhebbers uit de hele wereld.

Hoewel de opzet van Armin Only 2006 ten opzichte van vorig jaar in grote lijnen hetzelfde zal zijn, wordt het evenement beslist geen herhalingsoefening. Het thema water van Armin Only 2006 zal op spectaculaire wijze terug te vinden zijn in de decoratie, visuals en show. Daarnaast zullen er tijdens de negen en een half uur durende set van Armin van Buuren onverwachte gastoptredens plaatsvinden.

Op deze 11 november viert Armin bovendien zijn 10-jarig jubileum als producer en zal er naar aanleiding hiervan een Best Of cd verschijnen. Armin: We willen het wiel niet opnieuw uitvinden wat betreft muzikale invulling en show. De rode draad van het feest blijft een lange dj-set, maar het decor zal compleet anders worden. Verrassing is het sleutelwoord van Armin Only 2006.

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Meer informatie over het evenement is binnenkort terug te vinden op: www.arminonly.com.

PRESALE INFORMATION TICKET PRICE: 39 euro
NETHERLANDS: Tickets available at Ticketbox and all the usual presale addresses www.ticketbox.nl.
UNITED KINGDOM & THE REST OF THE WORLD: www.ticketbank.co.uk / Phone +44 1702345050 / info@ticketbank.co.uk


Noot voor de redactie,