ID&T


IFRAME: http://images.webads.nl/stir/id_t_stir.htm


Rotterdam Electronic Music Festival

Nog drie weken en dan is het zover. Gedurende het weekend van 9,10 en 11 november zal het stadshart van Rotterdam worden omgetoverd tot globale hoofdstad van de electronische muziek. De liefhebber van dance in de breedste zin van het woord kan zijn of haar hart ophalen in de belangrijkste clubs van de stad voor workshops, lezingen, films, theater en uiteraard clubavonden. De vooraanstaande rol van Rotterdam op het gebied van techno, electro en aanverwante stijlen zal tijdens dit weekend nogmaals worden bevestigd.

De moderne DJ, die zijn vak en / of hobby serieus neemt, ontkomt er bijna niet aan om ook de studio in te duiken voor eigen producties. De beginnende producer staat echter voor een aantal belangrijke vragen. Waar moet ik beginnen? Welke apparatuur of software heb ik nodig om mijn stijl verder uitwerken? Tijdens REMF kun je een serie workshops bijwonen die deze en tal van andere vragen zullen beantwoorden. Aan de hand van doorgewinterde professionals krijgen deelnemers een uniek kijkje in de keuken van de moderne studio. De locaties voor de workshops zijn Off_Corso en Bootleg DJ Café / De Unie. Aan de hand van doorgewinterde pros wordt de belangrijkste software en hardware van het moment doorgenomen.

Zo is Jeroen Verheij alias Secret Cinema aanwezig om uitleg te geven over zijn Fruity Loops, kun je terecht in de hardwareshop van Joris Voorn en laat house diva Miss Monica zien hoe je kunt toveren met de Numark 5000 FX Mixer. Check www.remf.nl voor het volledige programma.

Geplaatst op: 24-10-2006