Ingezonden persbericht




Persbericht

Datum: 30 oktober 2006

Biebnight en Jongerendebat in Schiedam

Biebnight:
Op zaterdag 11 november a.s. organiseert een groep enthousiaste jongeren i.s.m. bibliotheek Waterweg 'The Biebnight'. Dit is een culturele activiteit voor jongeren in de leeftijd van 15-16-17 jaar in Schiedam. De jongeren die deze avond organiseren zijn zeer enthousiast en gedreven iets voor hun leeftijdsgenoten in hun woonplaats te doen. Ook 7 andere bibliotheken in Zuid- en Noord-Holland organiseren een Biebnight Op zaterdag 11 november 2006 hebben de Schiedamse jongeren een Open Podium gepland met dans- en rapoptredens, dans en rapbattles, dj's en hoofdact Secure. Dit alles vindt plaats in Bibliotheek Noord op het Bachplein 589 in Schiedam. toegang E 3,-- inclusief een drankje. Kaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij Bibliotheek Stadserf en Bibliotheek Noord tijdens openingstijden vanaf vrijdag 3 november a.s., en aan de deur (indien voorradig). De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Voor de dance- en rapoptredens en voor de battles is The Biebnight op zoek naar talent. Laat zien wat je kan !! Ben jij 15-16-17 jaar, meldt je aan met een DANCE of RAP-act van maximaal 4 minuten of voor de Battles.

Aanmelden via biebnight@schiedam.nl
Vermeld in je mail:

. Naam act

. voor welk onderdeel je je aanmeldt (dance of rapoptreden OF dance of rapbattle)
. Naam - adres - telefoonnummer - leeftijd van de contactpersoon
. Naam - leeftijd van de groepsleden
Aanmelden kan tot en met donderdag 9 november a.s. Iedere aanmelding ontvangt een bevestiging, daarin staat:
. Of je meedoet

. wat de spelregels zijn

. hoe je moet betalen

. extra info.

Inschrijfgeld ---> E 2,- p.p inclusief 1 drankje. Inschrijfgeld moet vooraf betaald worden na bevestiging deelname. Aanwezig: cd-speler, dvd-speler en mp3-speler. Muziek zelf meebrengen (ook zelfgebrande muziek mogelijk).

Jongerendebat:
Op vrijdag 10 november, dus voorafgaand aan de Biebnight, vindt in Bibliotheek Stadserf, Stadserf 1, Schiedam, een jongerendebat plaats. Dit jongerendebat wordt georganiseerd door Probiblio. Vijf afgevaardigden van de Provincie Zuid-Holland gaan die avond in discussie met jongeren in Schiedam over het thema jongeren en cultuur, en met name wat jongeren eigenlijk verwachten van de politiek op dat gebied. De avond start om 19.00 uur . GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Daphne Meijer: ds.meijer@schiedam.nl

Organisatie: Bibliotheek Waterweg
Contactpersoon: Daphne Meijer
Telefoon: 010 2465707/2465700

---- --