Gemeente Stein


Kom naar de informatiemarkt "energie zuinig wonen" 06-11-2006

De Intergemeentelijke Milieudienst Beek-Nuth-Stein organiseert samen met de gemeente Sittard-Geleen op zaterdag 11 november van 10.00 tot 16.00 uur een energiemarkt op tuinboulevard Gardenz in Geleen. De energiemarkt wordt gehouden in het driehoek-vormig gebouw aan de Egelantier 9, langs de Urmonderbaan.
Deze markt vindt plaats in het kader van de actie "energiezuinig wonen". Inmiddels hebben alle huishoudens van de deelnemende gemeente een folder hiervoor ontvangen. Deze grootschalige actie loopt tot en met november 2007.

Wat houdt de actie in
U kunt als particuliere huiseigenaar voor een scherpe prijs energiebesparende maatregelen laten treffen. Zo kunt u uw huis laten isoleren, HR++glas of een zonneboiler met HR-CV ketel laten plaatsen. Ook kunt u tegen een gunstige prijs een zonne-energiesysteem aanschaffen.

De informatiemarkt!
De informatiemarkt is bedoeld om u verder te informeren over alle mogelijkheden. Tijdens deze markt kunt u terecht bij de fabrikanten, leveranciers en installatiebedrijven. Zij vertellen u meer over de in de actie te verkrijgen producten. Ook kunt U met eigen ogen een aantal producten zien die worden geleverd.

Kom en win een energiepremie!
Wilt u kans maken op een energiepremie van 500,--? Meldt u zich dan op 11 november aan voor deelname aan de actie Energiezuinig wonen. Degene die zich op 11 november hebben aangemeld, maken kans op deze energiepremie. De premie van 500,-- kunt u besteden aan de energiebesparende maatregelen in deze actie. Dit bedrag komt dan boven op de subsidies voor zonne-energie en warmtepompen die de gemeenten ter beschikking stellen. Zo wordt energie besparen wel heel eenvoudig!

Meer informatie? Bel het Servicepunt Energiezuinig Wonen Wilt u meer weten over de actie, de energiebesparende maatregelen, de gemeentelijke subsidies en de bedrijven die deelnemen? Neem dan contact op met het Servicepunt Energiezuinig Wonen, telefoon 045-5506598. Dit informatiepunt beantwoordt al uw vragen en regelt bovendien de aanvraag van offertes en gemeentelijke subsidies.

U kunt ook via www.ActieEnergiezuinigWonen.nl meer informatie krijgen over de Actie.