Digitale Gemeente Houten

Taurus-Volleybaltoernooi voor de mini's

maandag 6 november 2006 - Bron: Ellen Veldhuizen

Zaterdagochtend 11 november 2006 organiseert volleybalvereniging Taurus een mini-toernooi in Sporthal de Kruisboog . Hieraan wordt door een achttal verenigingen uit de regio deelgenomen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar , verdeeld over 28 teams zullen dan strijden om de punten en de eer.

Het volleybalspel voor kinderen in deze leeftijdsklasse wordt met aangepaste spelregels, veldgrootte en bal gespeeld om de mogelijkheden van het spel ten volle te benutten. Het zal vast weer een gezellig en sportief toernooi worden.
Er wordt gespeeld volgens het circulatie-volleybal. Dit spel is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen.
Taurus zelf zal met 11 teams vertegenwoordigd zijn. Vele vrijwilligers zijn bezig met de voorbereidingen en zullen ook op de dag zelf aktief zijn om alles in goede banen te leiden.

Voor de inwoners van Houten zeker de moeite waard om eens kennis te maken met de volleybalsport en de manier waarop dit door deze kinderen gespeeld wordt.
Tot ziens op 11 november van 9.00 uur tot 11.45 uur in sporthal de Kruisboog.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).