CliniClowns

Klussenier Ronny van Dorst timmert aan een lach

BREDA, 20061102 -- Zaterdag 11 november staat Breda in het teken van de CliniClowns. Op het Kasteelplein gaat De Klussenier Ronny van Dorst een recordpoging doen de langste tuinbank van Nederland van maar liefst 45 meter te 'timmeren'. De opbrengst hiervan gaat naar CliniClowns. Om 12.00 uur zal het startschot gegeven worden.


De stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier, waardoor zij hun ziekte even kunnen vergeten. Met behulp van donateurs hopen zij dit nog heel lang en met veel plezier te kunnen blijven doen. De Klussenier Ronny van Dorst en zijn vrouw Nancy vinden dit een geweldig initiatief en hopen dan ook door middel van deze actie ervoor te kunnen zorgen dat nog veel meer kinderen door de CliniClowns kunnen blijven lachen.

De bedoeling is zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit goede doel. Elk dubbeltje dat bijeengebracht wordt, gaat naar CliniClowns. Veel vrijwilligers zijn bereid gevonden een steentje bij te dragen. Het materiaal dat benodigd is om een bank van 45 meter te timmeren wordt gesponsord. Het hout is gesponsord door PontMeyer en alle andere benodigde materialen door Sprangers Bouwbedrijf en Biermans IJzerhandel.

Gedurende de middag kunnen bezoekers een steentje bijdragen door geld te deponeren in de daarvoor bestemde collectedozen of door een speciale Rode-CliniClowns-Neus te kopen. Om zoveel mogelijk neuzen te verkopen heeft Ronny van Dorst hier nog een actie aan verbonden. Iedereen die een Rode-CliniClowns-Neus koopt, maakt kans op een ' Dag gratis Klussenier.

Nadat de stuntbank in zijn geheel staat, wordt deze in 30 bankjes van 1,5 meter gezaagd. Deze delen zijn voor een deel reeds verkocht aan bedrijven in Breda. Bij belangstelling om een bank aan te schaffen kan contact opgenomen worden met Ronny van Dorst, telefoonnummer 06-43013366. De gehele opbrengst, ook van de Rode-CliniClowns-Neuzen, gaat naar de CliniClowns. Een ambassadeur van CliniClowns, zal om 17.00 uur een symbolische cheque in ontvangst nemen!




De Klussenier