2e persbericht van zaterdag 11 november 2006

Eindhoven, 11-11-2006 * Berichten uit de regio

Lieshout: Politie vordert rijbewijs in van dronken bestuurder

Een 51-jarige bestuurder uit Eindhoven is zaterdagochtend omstreeks 0.30 uur door de politie op de Deense Hoek aangehouden. De man had te veel drank op. Bij de man werd een promillage van 1,75 gemeten. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Omstreeks 1.50 uur zag de politie hem wederom rijden, ondanks een rijontzegging van 10 uren. Hiervoor is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Deurne: Politie vordert rijbewijs in van autobestuurder na veroorzaken ongeval

Een 28-jarige autobestuurder is zaterdagochtend omstreeks 2.00 uur op de Stadhoudersweg aangehouden. Hij was omstreeks 1.45 uur op de Stadhoudersweg met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. Door de botsing was de lantaarnpaal uit de grond gereden. De auto belandde in een grasveld en vloog in brand. Met verwondingen is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Helmond. Bij de man is bloed afgenomen omdat hij waarschijnlijk te veel drank op had. Het rijbewijs is van de bestuurder ingevorderd.

Son: Inbraak woning, auto weggenomen

Zaterdagmorgen om 4.45 uur is er in een woning aan de Parklaan ingebroken. De voordeur werd geopend middels hengelen. Eenmaal in de woning werd een sleutelbos gestolen. Hiermee kon een auto, een grijze BMW X5 met kenteken 22-RV-VV, die op de oprit stond worden weggenomen.