Ingezonden persbericht


Almelo, 13 november 2006.

Autdoor SUV levert laatste nieuwe Hummer H1 af

Binnenkort zal bij Autdoor SUV de laatste nieuwe Hummer H1 van Nederland worden afgeleverd. De productie van de H1 is in Amerika in juli van dit jaar al gestopt. Autdoor SUV heeft de hand weten te leggen op een van de laatste exemplaren die van de productieband is gerold.

Deze Hummer H1 is inmiddels ook al verkocht en staat momenteel in de Autdoor SUV showroom te wachten op aflevering. AM General bouwt al sinds jaar en dag de Hummers voor het leger en vanaf 1992 ook voor de gewone burger.

In totaal zijn er 12.000 exemplaren van de H1 verkocht aan burgers. In 1999 verkocht AM General de rechten van de burger-uitvoering aan General Motors, maar is wel zelf de leger versie van de Hummer blijven bouwen. Het besluit om de productie van de burgeruitvoering te stoppen heeft niet geleid tot ontslagen, want het merendeel van de productiecapaciteit is verlegd naar de legeruitvoering van de Hummer.

Autdoor SUV is SUV en Hummer specialist in Oost Nederland en heeft altijd de nieuwste Hummers op voorraad staan. Breng snel een bezoek aan de Autdoor SUV showroom om het laatste exemplaar van de Hummer H1 te komen bekijken. Autdoor SUV is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag is er een extra openstelling tot 20.00 uur en zondag is de showroom gesloten.
---



Ingezonden persbericht