Gemeente Someren


woensdag 15 november 2006, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van woensdag 11 oktober 2006 en behandelen stand van zaken actielijst. 3 Presentatie van het plan Waterdael III en de verdere aanleg van de Burgemeester Roelslaan.
De presentatie wordt verzorgd door medewerker van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, de heer Y. Vavier.
4
a. Informatie betreffende de voortgang van het zwerfafvalproject. b. Informatie betreffende benadering initiatieven ruimte-voor-ruimte. 6 Instemmen met aanwijzing locaties voor bijzondere woonvormen in bestem-mingsplannen en met de planologische voorbereiding van zo'n woonvorm in nieuw woongebied Someren-Heide.
7 Gewijzigd vaststellen van bestemmingsplan `Buitengebied 1998, 8e partiële herziening (regeling woningen buitengebied)'. Het college heeft, zoals toegezegd in de vergadering van de commissie Ruimte van 16 augustus 2006, de beleidsmatige en juridische consequenties van een voorgenomen amendement van de VVD-fractie voor u in een raadsnotitie in beeld gebracht.
8
Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 15 november 2006.

Hoorzitting

tijd belanghebbende(n) aangaande 19.45- 20.00 uur Zeker Bouwen namens A. Kanters, Stalmansweg 9 Ontwerpbestemmingsplan Parallelweg/Peelrijtweg/Stalmansweg