Ingezonden persbericht


persuitnodiging

Jones lang lasalle lanceert winkelmarktspecial 2006 op mapic, 15-17 november 2006:


. Thema Winkelmarktspecial 2006: Herontwikkeling van winkelgebieden alleen waardeverhogend als de winkelconsument centraal staat
. Mogelijkheid tot interviews voor strategisch inzicht in actuele ontwikkelingen op de internationale retailmarkt

Amsterdam, 7 november 2006 - Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), international marktleider op het gebied van vastgoed services en vermogensbeheer, is van 15 tot 17 november aanwezig op MAPIC, Palais des Festivals, Cannes in Frankrijk. Jones Lang LaSalle verwelkomt u graag in haar stand nummer 20.01 op level 01 (onder de main Palace). Retailspecialisten vanuit de wereldwijde Jones Lang LaSalle organisatie zijn aanwezig om u strategisch inzicht te geven in de meest actuele ontwikkelingen op de Nederlandse en internationale retailmarkt. Vanuit Nederland is Don Fiszbajn, National Director Capital Markets Retail, aanwezig. Hij presenteert u graag de Winkelmarktspecial 2006 van Jones Lang LaSalle in Nederland die als titel heeft 'Herontwikkeling van winkelgebieden alleen waardeverhogend als de winkelconsument centraal staat'.

In de bijlage vindt u een overzicht van alle internationale woordvoerders op het gebied van retail die aanwezig zijn op MAPIC. Als u een interviewafspraak met Don Fiszbajn of een van de andere woordvoerders wilt maken neemt u dan contact op met Ingrid Wallisch (Ingrid@SyrinXpr.nl).

.- einde bericht -

Over Jones Lang LaSalle
Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), heeft wereldwijd meer dan 125 kantoren in meer dan 450 steden in 50 landen. Met een omzet van $ 1,4 miljard in 2005, biedt de organisatie brede geïntegreerde vastgoed- en investment management expertise aan eigenaren, gebruikers en beleggers op lokaal, regionaal en mondiaal niveau. Jones Lang LaSalle is marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility management services en beheert wereldwijd een vastgoedportefeuille van 91 miljoen m2. In 2005 voltooide de organisatie beleggingstransacties met een kapitale waarde van $ 43 miljard. LaSalle Investment Management, onze zusterorganisatie, behoort tot de grootste en meest diverse Investment Management adviseurs ter wereld. Zij beheren een totaal vermogen van circa US$ 40 miljard.