Gemeente Ede

nummer 233 / Ede, 13 november 2006

Werkbezoek burgemeester Robbertsen aan Shared Parts Services

Burgemeester R.C. Robbertsen van Ede brengt woensdag 15 november 2006 een werkbezoek aan Shared Parts Services BV in Ede. Shared Parts Services, onderdeel van Autobinck Holding, is specialist op het gebied van inkoop en logistiek van auto-onderdelen en -accessoires.

Burgemeester Robbertsen laat zich tijdens zijn bezoek uitgebreid informeren over Shared Parts Services, de moedermaatschappij van Brezan Automaterialen. Dat gebeurt door heer M.S. Koekoek (algemeen directeur), de heer P.H.J. Jansen (directeur Operations), de heer J. van den Berg (manager Personeelszaken) en de heer H. Vinken (manager Logistiek).

Leveranciers
Shared Parts Services doet zaken met ruim 500 leveranciers. Het aanbod bestaat uit circa 500.000 producten, zoals onderdelen, onderhoudsproducten, banden, gereedschappen en werkplaatskleding. Vanuit het modern logistiek centrum in Ede wordt de Nederlandse en Belgische markt rechtstreeks voorzien van onderdelen en accessoires. Ook de aanvulling van de magazijnen in Beveren-Melsele (België) en Praag (Tsjechië) gebeurt vanuit Ede.

De afdeling Marketing ondersteunt de diverse verkooporganisaties die vallen onder de vlag van Shared Parts Services. Bij Shared Parts Services, inclusief de eigen verkooppunten voor automaterialen, werken ruim 400 personen.

---