Persuitnodiging beveiligingsorganisaties 15 november

Vpb

PERSUITNODIGING

Verkiezingsactiviteit Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties op 15 november a.s. in Amsterdam

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) organiseert op woensdagmiddag 15 november a.s. een werkbezoek en een debat met (kandidaat)-Kamerleden over de positie en rol van particuliere beveiligers bij het vergroten van veiligheid en leefbaarheid.

De kandidaat-Kamerleden S. van Haersma Buma (CDA) en F. Teeven (VVD) zullen deze middag rondgeleid worden door Osdorp/Slotervaart langs verschillende plaatsen waar particuliere beveiligers een succesvolle bijdrage leveren aan de verbetering van de (openbare) veiligheid zoals het Rembrandtpark en een winkelcentrum.

Aansluitend vindt een debat plaats onder leiding van VPB-voorzitter Willem van Hassel in aanwezigheid van leden van de VPB over de positie en rol van particuliere beveiligers bij het vergroten van veiligheid en leefbaarheid.

Programma:

14.00 uur: verzamelen bij Tulip Inn Amsterdam City West, Reimerswaalstraat 5, Amsterdam Osdorp voor het werkbezoek

15.00 uur: aanvang debat in Tulip Inn. Aansluitend: borrel

De pers is van harte uitgenodigd bij het werkbezoek en het debat aanwezig te zijn.

Aanmelden en meer informatie bij Carlo Cahn (algemeen secretaris:06-12916664) of Willem van Hassel (voorzitter: 06-51393222)

De Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) behartigt de belangen van de particuliere beveiligingssector en particuliere recherchebureaus. Bijna 90% van de omzet in particuliere beveiliging wordt behaald door bij de VPB aangesloten bedrijven.