Gemeente Tiel


BuitenSporig! krijgt gift van gemeentesecretarissen

Eethuis BuitenSporig! ontvangt een gift van 450,- van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS). De gemeentesecretaris van Tiel, Jeroen Smarius, overhandigt op woensdag 15 november 2006 een cheque aan de heer Kats, bedrijfsleider van het eethuis.

Op 28 en 29 september vond in Tiel het landelijk congres van gemeentesecretarissen plaats. Als waardering voor de inspanningen van de gastgemeente Tiel heeft de VGS een bedrag van 450,- beschikbaar gesteld aan een goed doel. De gemeente Tiel mocht dit doel bepalen. De gemeente Tiel heeft voor BuitenSporig! gekozen. Gehandicapten runnen dit biologische restaurant dat sinds juni 2006 gevestigd is in het stationsgebouw in Tiel.

BuitenSporig! biedt kwetsbare volwassenen in de regio nieuwe kansen in een permanente of tijdelijke, beschermde werkomgeving. Het eethuis is een écht horecabedrijf waar de werknemers, onder deskundige begeleiding, hun kwaliteiten kunnen ontplooien. Dit initiatief draagt bij aan de integratie van gehandicapten inwoners in onze gemeente.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 13 november 2006