Gemeente Spijkenisse


Dolle voetbalpret bij De Westdijk United

14 november 2006

jc Westdijk
De nieuwe Spijkenisser voetbalclub De Westdijk United bouwt woensdag 22 november een feestje. Op het sportplein aan de Westdijk staat vanaf 13.00 uur een levend tafelvoetbalspel. Ook is er een doel waarop je kunt schieten, waarbij direct de snelheid wordt gemeten waarmee de bal in het doel verdwijnt. Om 16.00 uur lanceert Marjolijne Lewis, wethouder voor sportzaken van Spijkenisse, de website van De Westdijk United en neemt uit handen van de clubmascotte het eerste clubblad in ontvangst.

Voetbalclub De Westdijk United heeft gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. All different, all equal is dan ook het motto van de club. Wie lid wordt van de club heeft geen last van contributie, administratieve rompslomp of inschrijfgeld. Ook geen andere verplichtingen zoals bardienst of het rijden van de jeugd naar de wedstrijden. Wel drie keer een gratis clubblad en waarschijnlijk een eigen shirt. Dat biedt De Westdijk United, de nieuwe voetbalclub voor jongens en meiden van Spijkenisse.

Wie lid wordt kan meteen meedoen aan het Kerstzaalvoetbaltoernooi 2006-2007. Stuur een e-mail naar p.vandijk@spijkenisse.nl onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum en jaar. Of kom op werkdagen tussen 15.00 uur en 18.00 uur naar het jongerencentrum De Westdijk om je op te geven.

Voor verdere informatie: Piet van Dijk, jongerencentrum De Westdijk, tel: (06) 2317 1146.