SGP


15 - 11 - 06 | Christenpolitici ontvangen manifest âTROTS op ZORGâ

Op woensdag 15 november aanstaande overhandigt Jan Lanting, bestuurslid van christennetwerk GMV, een manifest aan Bas van der Vlies van de SGP, Gerda Verburg van het CDA en Joël Voordewind van de ChristenUnie. De overhandiging van het manifest wordt ondersteund met het aanbieden van duizenden verzamelde handtekeningen.

De actie âTROTS op ZORGâ is een initiatief van christennetwerk GMV. Met de actie steekt de christelijke werkgevers- en werknemersorganisatie werkers in de zorg een hart onder de riem. Immers, als zorgwerker heb je een prachtig beroep. Juist daar kun je je christen-zijn in de zorg voor de hulpbehoevende medemens, letterlijk handen en voeten geven. Het is dan ook zo jammer dat het werkplezier onder druk staat door bureaucratie, marktwerking en werkdruk.

Manifest
Christennetwerk GMV drukt in een manifest zijn zorg uit over deze ontwikkelingen in de gezondheidszorg, maar draagt ook oplossingen aan. Op 15 november aanstaande gaat de organisatie met de aanwezige christelijke politici in gesprek en roept hen op om â juist als christelijke partijen â de handen ineen te slaan en te werken aan oplossingen.

Over christennetwerk GMV
Christennetwerk GMV is een netwerk van betrokken, Bijbelgetrouwe christenen. Wij helpen elkaar bij het invullen van onze christelijke verantwoordelijkheid in werksituaties. Wij staan naast onze leden in hun werk, zowel bij werknemers als ondernemers en managers. Bij alles wat wij doen laten wij ons leiden door Gods Woord. Kijk voor meer informatie over christennetwerk GMV op www.gmv.nl.

Zwolle, 13 november 2006
Christenpolitici ontvangen manifest âTROTS op ZORGâ