GroenLinks

Femke on Tour in Den Haag, Rotterdam, Deventer en Apeldoorn

14 november 2006

Femke Halsema is de komende dagen volop On Tour en in touw. Woensdag zal ze het demonstrerende bus- en trampersoneel toespreken op het Plein in Den Haag. Aansluitend gaat ze in debat met o.a. Balkenende, Rutte en Rouvoet bij het EFR/EénVandaag-lijsttrekkersdebat. Donderdag is ze On Tour in Deventer en Apeldoorn.

Personeel van de OV-bedrijven in de vier grote steden demonstreert woensdag in Den Haag tegen de gedwongen marktwerking in het OV. Een voorstel van GroenLinks om dit uit te stellen haalde vorige week geen meerderheid in de Kamer. Daarom demonstreert het OV-personeel morgen in Den Haag. Femke Halsema spreekt de demonstranten toe. Aansluitend vertrekt ze met haar campagne-bus naar het lijsttrekkersdebat op de Erasmus Universiteit.

Op donderdag is Femke On Tour in Deventer. Hier gaat zij in gesprek en discussie met jongeren en geeft zij een actuele campagnespeech. Aansluitend gaat zij in debat met o.a. minister Winsemius over wonen en huren op het Aedes-congres in Apeldoorn.

De actuele campagne-agenda van Femke Halsema is te zien op http://www.femkeontour.nl

Locaties en tijden:

Woensdag 15 november 2006
12.00 uur OV-demonstratie op het Plein in Den Haag. 18.15 uur Lijsttrekkersdebat EFR / EénVandaag, Erasmus Universiteit, Rotterdam

Donderdag 16 november
11.30 uur Femke On Tour, op de Brink in Deventer (hoek Korte Bisschopsstraat / Keizerstraat) 13.30 uur Debat over wonen en huren, met o.a. Winsemius, Aedes-congres, Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn.