Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Man ernstig gewond bij bedrijfsongeval

Publicatiedatum: 15-11-2006 11:26:37

Duiven - Bij een bedrijfsongeval aan de Impact in Duiven is dinsdagavond een 21-jarige man uit Tsjechië ernstig gewond geraakt. De man was omstreeks kwart voor tien tijdens het opbouwen van steigers door nog onbekende oorzaak van een hoogte van 6 meter naar beneden gevallen. Het slachtoffer bleek vermoedelijk een schedelbasisfractuur te hebben opgelopen en is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet. Door de politie is de Arbeidsinspectie ingeschakeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bemmelnaar (81) lichtgewond bij verkeersongeval
Publicatiedatum: 15-11-2006 11:25:39

Bemmel - Een 81-jarige man uit Bemmel is dinsdagochtend lichtgewond geraakt nadat bij betrokken was bij een verkeersongeval op de Oostervelden in zijn woonplaats. De Bemmelnaar werd rond half twaalf aangereden door een auto terwijl hij op een fiets met hulpmotor reed. Volgens getuigen en betrokkenen reed de auto op een gegeven moment achteruit om een tegenligger voor te laten gaan. Daarbij zag de bestuurder, een 52-jarige plaatsgenoot, de Bemmelnaar over het hoofd. De 81-jarige man had door de aanrijding enkele kleine verwondingen aan zijn hand en gezicht. De man is terplekke onderzocht door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Zevenaarders gepakt na diefstallen

Publicatiedatum: 15-11-2006 11:24:53

Zevenaar - Drie jonge Zevenaarders zullen zich bij justitie moeten melden in verband met enkele diefstallen waarvan zij verdacht worden. De jongens, allen vijftien jaar oud, zouden eind oktober diefstallen hebben gepleegd in scholen en in de kleedruimte van een sportschool. Daarbij zouden onder meer mobiele telefoons en een MP3 speler zijn buitgemaakt. De drie kwamen na politieonderzoek in beeld en zijn over drie zaken aan de tand gevoeld. Daarbij hadden de jongens hun aandeel in de zaken bekend. Twee van hen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden, een moet zich bij de Officier van Justitie melden. Alle gedupeerden (op één na) hebben hun eigendommen weer terug.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---