1e persbericht van woensdag 15 november 2006

Eindhoven, 15-11-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachte aan van huiselijk geweld

De politie heeft woensdag rond 6.00 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan een 29-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man melde zich bij het bureau. Hij zou dinsdagavond zijn 27-jarige vriendin hebben mishandeld. De twee kregen ruzie waarbij de vrouw in het gezicht werd geslagen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan met gestolen fiets

De politie heeft woensdag rond 5.45 uur op het Stationsplein een 27-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Bij een fietscontrole werd het framenummer nagetrokken van de fiets die de man bij zich had. De fiets bleek gestolen te zijn. De man is ingesloten voor verder onderzoek en de fiets is in beslag genomen.

Helmond: Politie houdt man met harddrugs aan

Woensdag hield de politie rond 01.15 uur op de Paterslaan een 27-jarige man uit Helmond aan. De man reed even daarvoor met zijn auto met hoge snelheid in de omgeving van de Paterslaan. Toen de man zijn auto parkeerde werd hij gecontroleerd. De man bleek twee gram cocaïne bij zich te hebben. De harddrugs zijn in beslag genomen en vernietigd. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Bladel: Diefstal uit woning

Woensdag werd rond 03.00 uur ingebroken in een woning aan de Wilhelminalaan. De bewoners werden rond dit tijdstip wakker en ontdekten dat er was ingebroken. Uit de woning werden een laptop, een portemonnee en een sleutelbos weggehaald. Uit de garage werd een blauwe Mini Cooper weggehaald met het kenteken 82-NX-PP. De achterdeur van de woning werd opengebroken om binnen te komen.

Valkenswaard: Inbraak horecagelegenheid

Woensdag werd tussen 5.05 en 5.30 uur ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Markt. Uit een gokkast werd een onbekend geldbedrag weggenomen. De voordeur werd opengebroken om binnen te komen.