Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

15 november 2006

Electrabel kiest voor informatiespecialist Calago

~ Nederlands bedrijf Calago helpt Europese energiegigant bij spend analyse ~

Electrabel, Europese leverancier van energie en energiediensten heeft gekozen voor het Nederlandse Calago om tot een goede spend analyse te komen. Calago is specialist in Information Quality Management (IQM) en gaat bij de energiegigant intelligente 'data quality'-software van Zoomix implementeren om de inkooporders automatisch te kunnen classificeren.

De software voor Electrabel draait op de servers van Calago, waardoor de implementatie snel een eenvoudig kan worden uitgevoerd. Naast de software van Zoomix levert Calago een complementaire tool voor het meten van de kwaliteit van het classificatieproces op basis van ISO 9000-normen. Dit maakt evaluatie van het proces mogelijk en geeft tijdig de kans om het classificatieproces bij te sturen indien nodig.

(126 woorden)

Bericht voor de redactie

Over Calago
Calago is specialist in Information Quality Management, het verzorgen en behouden van de kwaliteit van bedrijfsdata. Calago maakt informatie transparant, consistent en classificeerdclassificeert deze naar elke gewenste structuur. Intelligente systemen van Calago ontsluiten hoogwaardige bedrijfskennis, bedrijfsbreed. Ga voor meer informatie naar de website: www.calago.nl of www.calago.biz.

Over Electrabel
Electrabel is een Europese onderneming voor energie en energiediensten. Zij behoort tot de kopgroep van energieondernemingen in Europa en is marktleider in de Benelux. Haar kernactiviteiten zijn: verkoop en trading van elektriciteit en aardgas, productie van elektriciteit en exploitatie van distributienetten. Electrabel maakt deel uit van SUEZ, een internationale industriële en dienstengroep die actief is op het vlak van energie en milieu.

Voor meer persinformatie, neem contact op met René van den Nieuwenhof, bij LEWIS: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 Email: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com