Ingezonden persbericht


Persbericht

Colfield versterkt het managementteam met Miranda Barten

Rotterdam, 15 november 2006 - Colfield, hét aanspreekpunt in de markt op het gebied van service management, heeft Miranda Barten aangesteld als managing consultant en lid van het managementteam.

Voordat Miranda Barten in dienst trad bij Colfield, was zij onder andere werkzaam voor Accenture en Deloitte. In de afgelopen elf jaar heeft zij bij deze consultancy bureaus veel ervaring opgedaan op het gebied van financial shared services. Barten heeft diverse internationale organisaties begeleid bij het consolideren en samenvoegen van diensten. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en verder professionaliseren van shared service-organisaties.

"Het is voor mij een enorme uidaging om een bijdrage te kunnen leveren aan een kleiner consultancy bureau. Ik heb veel ervaring op het gebied van consultancy en shared services en wil me graag inzetten voor de verdere professionalisering van Colfield", aldus Miranda Barten.

"Miranda heeft reeds vele jaren ervaring met het opzetten van shared service-organisaties en gaat haar expertise nu ook inzetten bij onze klanten", aldus Eelco Veltenaar, directeur van Colfield. "Dat zij toetreedt tot onze organisatie en dus gaat opereren in een markt die steeds dynamischer wordt zal door alle partijen gewaardeerd worden."

(198 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Colfield
Colfield is hét aanspreekpunt in de markt op gebied van service management. De missie is het inrichten en optimaliseren van service-organisaties. Colfield adviseert bedrijven o.a. over klantcontact strategieën, beheerstrategieën, inrichtingstrategieën, marketing en communicatie, identiteit marketing en sourcing strategieën. Opdrachtgevers van Colfield zijn interne dienstverleners zoals facilitaire, ict en shared service organisaties en externe dienstverleners. Meer informatie: www.colfield.nl

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Rogier Heemskerk van LEWIS Communicatie BV
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: rogierh@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com