Gemeente Amsterdam



Nieuwe stadsdeelsecretaris Zeeburg

15 november 2006
-
Persbericht

Het Dagelijks Bestuur van Zeeburg heeft Joke Goedhart benoemd tot stadsdeelsecretaris van Zeeburg. Zij komt van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht in Amsterdam waar zij in diverse functies werkzaam was. Vanaf 2003 was zij directeur van deze Dienst.

Joke Goedhart (50) woont zelf in het stadsdeel Zeeburg en wil haar ervaring graag in een functie bij het stadsdeel inzetten. Zij zal op 1 februari 2007 in Zeeburg beginnen.

Goedhart: "Het is een uitdaging bij een stadsdeel te gaan werken waarbij je Joke Goedhart. Foto: stadsdeel Zeeburg nog directer met burgers te maken hebt dan bij een centrale dienst. Daarbij is Zeeburg een spannend stadsdeel met zulke verschillende gebieden als IJburg, het Oostelijk Havengebied en de Indische Buurt, wat een grote diversiteit aan bewoners betekent. Ik woon in Zeeburg en wat is er mooier dan in je eigen stadsdeel te gaan werken." De ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht.

De functie van stadsdeelsecretaris kwam vacant na het vertrek van Ria Braspenning die een functie als Directeur P & O aanvaardde bij de Hogeschool van Amsterdam.