NU 91 beëindigt samenwerking met De Unie Zorg en Welzijn

Nu91

NU '91 heeft zich bezonnen op de samenwerking met de Unie Zorg & Welzijn. Uit deze evaluatie is gebleken dat een gecombineerde vertegenwoordiging van meerdere organisaties leidt tot onduidelijkheid en verwarring.
NU '91 wil helderheid en duidelijkheid creëren.

NU '91 is dé beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden. Als enige komt zij specifiek op voor arbeidsvoorwaardelijke én beroepsinhoudelijke belangen van verpleegkundigen en verzorgenden.
NU '91 is onafhankelijk, niet van subsidies afhankelijk en is geen verantwoording schuldig aan enige koepelorganisatie. NU '91 laat zich uitsluitend leiden door de meningen en belangen van verpleegkundigen en verzorgenden.

NU '91 heeft de positie, de kennis en ervaring én het netwerk om de belangen van verpleegkundigen en verzorgenden in alle onderhandelingssituaties en aan alle CAO-tafels te vertegenwoordigen.

De gezondheidszorg is volop in beweging. Er staat voor verpleegkundigen en verzorgenden veel op het spel. Zij verdienen een krachtige en duidelijke stem. NU '91 is deze stem.

NU '91 is de grootste beroepsorganisatie van verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland. De organisatie behartigt de beroepsvoorwaardelijke belangen van 22.000 leden.

Voor meer informatie of een reactie kunt u contact opnemen met Ria von Bönninghausen, voorzitter NU '91. Telefoon: 030 - 296 41 44, e-mail: communicatie@nu91.nl.