Politie Twente

Persbericht Politie Twente 15 november 2006

Jan Camphuis: 053-4555588

Mevrouw (47) vermist

Almelo

Sinds dinsdagavond 14 november wordt de 47-jarige mevrouw Toos Tieman-Ring uit Almelo vermist. Mevrouw is die avond rond 20.30 uur in verwarde toestand weggegaan bij de woning van haar dochter in de Almelose wijk "De Riet". Zij is daarna niet bij haar eigen woning aangekomen. Omdat zij dringend medicijnen nodig heeft wordt het ergste gevreesd.

Bij het weggaan was zij in het bezit van een grijs / blauwe Gazelle damesfiets, voorzien van donkergroene fietstassen en een klein zwart tasje aan het stuur. Mevrouw Tieman-Ring is klein van stuk, ongeveer 1m 70, heeft een stevig ietwat gezet postuur en kort stekelig rood/bruin haar. Op het moment van verdwijnen was zij gekleed in een donkere broek en een felroze trui met daarover een donkergroene Y stoffen jas en zwarte schoenen.

Direct na het melden van de vermissing door de familie is door de politie een zoektocht begonnen. Hierbij is o.a. gebruik gemaakt van een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten. Tot nu toe heeft het zoeken nog niet het gewenste resultaat gehad.

De politie wil dan ook graag in contact komen met mensen die de vermiste mevrouw na dinsdagavond 20.30 uur nog hebben gezien of weten waar zij op dit moment verblijft. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Almelo van de politie Twente, te bereiken via 0900-8000. (06-152898)


---- --